• Anonym (!)

    Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?

    Tills du släpper det där och slutar älta.....

  • Anonym (!)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-16 17:17:21 följande:
    Saken är den att jag aldrig sårat henne eller gjort henne illa, jag blev kär i henne och sa det till henne och då ville hon inte ha kontakt mer. När jag försökte få ha kvar henne som åtminstone en vänn så blev hon istället arg och hatade mig :/ saknar henne och det gör ont att känna sig hatad av någon man tycker om, skulle vara skönt att bara veta att vi inte har något ont emot varann.

    Har känt mig helt förstörd i 3år nu och hon vet om hur dåligt jag mår över det - ändå så verkar hon inte bry sig de minsta.
    Och därför ska du sluta bry dig om henne. Du straffar dig själv. Det har gått 3 år. SLÄPP DET. 
  • Anonym (!)
    Anonym (Hatad) skrev 2020-10-16 17:32:59 följande:
    Jag vet att det är lätt att säga så men det är inte som att bara trycka på en knapp, det har gått 3år och mår fortfarande dåligt över det - någonting i huvudet håller mig fast i tankarna och jag vet inte hur länge jag orkar ha det såhär längre
    I så fall så söker du hjälp för dina problem. 
  • Anonym (!)

    Du kommer att känna dig hatad tills du blir frisk i huvudet. Frisk i huvudet kommer du inte att bli förrän du själv förstår att du inte är frisk i huvudet och gör något åt det. 

    Oavsett så får du under inga som helst omständigheter söka kontakt med kvinnan. Hon vill inte ha med dig att göra och det måste du acceptera. 

    Herregud, hade jag varit kvinnan ifråga och läst den här tråden hade jag fått lust att iscensätta min egen död och flytta till andra sidan jorden. Du är så sjukt obehaglig då du helt saknar insikt i hur sjuk du är. 

Svar på tråden Hur länge till ska jag behöva känna mig hatad?