• Anonym (Liten tjej)
    Sat 17 Oct 2020 07:59
    902 visningar
    36 svar
    36
    902

    Män, ska kvinnan ni dejtar helst ha stor ekonomisk trygghet?

    Fråga till er män som är ute och dejtar. Hur ställer ni er till att kvinnan har god ekonomi? Kanske tjänar det dubbla än er, äger fastigheter och företag, osv? Blir ni avskräckta, spelar det ingen roll eller känns det som ett plus? När ni dejtar, försöker ni luska eller fundera kring om personen äger sitt eget boende eller inte tex? Är nyfiken då jag upplever att mina singelkompisar-tjej verka lägga ganska stor vikt vid detta..

  • Svar på tråden Män, ska kvinnan ni dejtar helst ha stor ekonomisk trygghet?
  • Anonym (Liten tjej) Trådstartaren
    Sat 17 Oct 2020 20:00
    #10

    Ok. Är detta en fråga ni försöker ta reda på tidigt i dejtandet? Mina tjejkompisar gräver ganska fort kring såna här saker. Om dejten äger boendet, etc.

  • Anonym (Liten tjej) Trådstartaren
    Sun 18 Oct 2020 05:08
    #19
    Anonym (Hmm) skrev 2020-10-18 00:05:26 följande:

    Oerhört oattraktivt beteende av dina tjejkompisar måste jag säga. Lite golddiggers sådär.


    Instämmer. Vet inte om det kanske beror på att de själva inte lever i överflöd ekonomiskt och önskar hitta någon som kan bidra med en viss livsstil. Har inte frågat. Men blev nyfiken om män tänker liknande. Vill man gärna få snålskjuts som vissa av mina vänner eller är det mer avskräckande med någon som har väldigt god ekonomi och kanske lever en annan livsstil med resor, aktiviteter, som man själv inte har råd att bekosta...
Svar på tråden Män, ska kvinnan ni dejtar helst ha stor ekonomisk trygghet?