• Anonym (Hmm)

    Män, ska kvinnan ni dejtar helst ha stor ekonomisk trygghet?

    En nivå jag vägrar kliva under är att hon skall kunna stå för 50%. av våra gemensamma utgifter, man gör helt enkelt rätt för sig.

    Sen om hon tjänar, x2, x5 eller x100 mer än mig är i övrigt irrelevant så länge det inte innebär en för hög fokus på det materiella och "att göra karriär". Våra värden som människor finns inte att finna i det vi äger eller vilken titel vi sitter med.

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Liten tjej) skrev 2020-10-17 20:00:01 följande:

    Ok. Är detta en fråga ni försöker ta reda på tidigt i dejtandet? Mina tjejkompisar gräver ganska fort kring såna här saker. Om dejten äger boendet, etc.


    Oerhört oattraktivt beteende av dina tjejkompisar måste jag säga. Lite golddiggers sådär.
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (carrera) skrev 2020-10-18 16:17:48 följande:
    Eller vill man bara veta om karln ljuger som en häst travar för att inte slösa tid?

    Min mors väninna som är välbeställd änka råkade ut för en riktig solovårare, han var snyggt klädd och reste mer än gärna till henne på dejtweekend. Påstod att han bodde på en viss adress i ett dyrt boende som han ägde men bodde i verkligheten i en liten skitig etta och var ett as i största allmänhet.

    Hans pitch var att hon skulle låta honom sälja sitt hus och det skulle först "renoveras" för dyra pengar av kompisar till honom...
    Då kan man väl kika det då en situation som du beskriver kommer upp, inte innan som något sorts mätvärde på lämplig partner.
    TS ord pekar mer på någon sorts statusjakt, alternativt vilja kunna drömma om det liv han skall kunna ge en. Allt väldigt opersonligt och ytligt, lämnar själv gärna sådana människor utanför mitt liv.
Svar på tråden Män, ska kvinnan ni dejtar helst ha stor ekonomisk trygghet?