• AntonNilsson

    Min sambo har lånat pengar i smyg

    Det visar sig att min sambo har varit inne på sajten Lanaonline.se VÄLDIGT många gånger. Och inte bara ansökt ett lån utan flera. Pengar som inte finns kvar längre och har använts till allt möjligt. Både små och stora lån.

    Jag har sett på datorn att sajten har besökts många gånger och ställde henne till slut mot väggen och frågade varför hon har varit inne på sidan så många gånger.

    Alla dessa lånesajter gör det så enkelt att ta ett lån hemifrån och eftersom man inte ens får hem låneavtalen i brevlådan lägre så går det ju att smussla hur mycket som helst. Hon erkände att hon tagit flera lån.

    Jag har inte haft en susning om att hon har lånat pengar och har inte sett några tecken på det överhuvudtaget.

    Vi har förvisso delad ekonomi och jag har kanske ingenting att göra med hennes privata pengar, sparpengar och skulder. Men nu har vi barn tillsammans och jag är rätt att hennes lånande kommer att dra med mig i en skuldfälla. 

    Vad händer om Kronofogden vill utmäta vårt hem för att hon har skulder? Blir jag av med mina saker då också? 

  • Svar på tråden Min sambo har lånat pengar i smyg
  • AntonNilsson

    Det var jag som ville ha delat ekonomi från början. Jag har ganska mycket sparade och ärvda pengar och ville att vi skulle börja med delad ekonomi för att se vart vi hamnade. Men nu......

  • AntonNilsson

    Vi har haft Kronofogden på besök och de tog inte hänsyn till att jag har betalat saker eller köpt dem i mitt namn. Till och med min bil rök eftersom att den stod på vår gård. Så jävla less på det här nu. 

Svar på tråden Min sambo har lånat pengar i smyg