• Anonym (Q)
    Sun 18 Oct 2020 08:26
    950 visningar
    126 svar
    -1
    126
    950

    utegångsförbud i Tensta!?!?

    Skitbra. Vanligt folk ska hålla sig inne så slipper de bli skjutna av kriminella gängmedlemmar. Låt polisen reda ut röran så kan de säkert gå ut sedan. Själv skulle jag inte gå ut ändå efter ungefär den tiden om jag bodde i Tensta. Vettigt säger jag. Om det inte var (vad jag antar är) hot bakomliggande skulle man nästan kunna kalla det omtänksamt av de kriminella.

  • Anonym (Q)
    Sun 18 Oct 2020 09:13
    #7
    -1
    Stockholm32 skrev 2020-10-18 08:51:48 följande:
    Så du tycker att det är kriminella som ska styra?
    Bara för att man är kriminell betyder inte att man är idiot. Om kriminella lyckas hålla bättre ordning än vad polisen m.fl. kan säger det en hel del om vårt samhälle.
  • Anonym (Q)
    Sun 18 Oct 2020 12:20
    #14
    Stockholm32 skrev 2020-10-18 12:04:11 följande:
    Så du tycker det är ett tecken på att vi, sverige, lämnat över till "smarta" människor? Eller är det vår enorma feghet, besatthet av att låta politiskt korrekta och inte agera med krafttag, och aldrig våga uttrycka oss jävligt tydligt som lämnat allt utrymme för detta?

    Jag förstår inte riktigt vad du menar. Du verkar anse att det är bra att det ens skett. Du verkar inte tycka att det är en skam för svenska folket och landet att vårt land inte gjort tillräckligt.

    Min far kom från iran för många år sen. Han kan inte heller förstå hur ett folk till synes ger bort sitt samhälle till vad bara kan anses vara laglösa djur.
    Sluta förvrida mina ord. Jag tycker det är ett tecken på bristande förmågor hos de styrande samt polismakten och samhället i stort faktiskt. Det finns mycket man hade kunnat göra för att förebygga vad vi har nu, men sådana insatser kräver ofta pengar, som inte finns utan läggs på annat. Och jag menar inte att det är polisernas fel som sådana, de har bara för lite resurser och möjligen att vissa brott prioriteras fel.

    Klart det är bra att man håller sig inomhus när det är farligt att vara ute men en skam? Nähädu. I så fall kan du sätta dig i samma skamvrå för du är också en del av samhället. Skäms du själv? Vad hade du i så fall tänkt göra åt saken för att förändra som vi har det?

    Vi kanske inte skulle ha släppt in sådana som din pappa då, eller vad menar du egentligen? Hur ska man kontrollera vilka som kommer att bli kriminella och vilka som inte kommer bli det? Omöjligt. Det enda man kan göra är att jobba på hemmaplan men nu har vi ju urusla förutsättningar till det, och tills DET ändrar sig kommer inget annat göra det heller, förutom att de kriminella kommer att vinna allt mer mark.
Svar på tråden utegångsförbud i Tensta!?!?