Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    G-punkten verkar inte finnas. Säkert att alla ens har en???

    Alla kroppar är unika. Kanske är din g-punkt inte så känslig? Det är ju ett område på slidväggen som i regel är mer känsligt för stimulering, inte en kroppsdel som man har eller inte har. Precis som klitoris är mer eller mindre känslig på olika kvinnor så borde detsamma gälla även g-punkten. Jag förstår att det kan vara frustrerande men jag tror inte att du skall hänga upp dig så mycket på det, utan fokusera på vad som känns bra och skönt istället. Förresten, min främre slidvägg är också "skrovlig" hela vägen, helt normalt. Att vara mer känslig på bakre slidväggen är också normalt. Rört mig mycket i sex- och kroppspositiva kretsar och när det kommer till sex så finns verkligen alla variationer, inget mer rätt eller fel än något annan.

    Jag är måttligt känslig på min "g-punkt", på det viset att jag tycker att vissa ställningar under sex är skönare än andra (kommer dock inte om inte klitoris stimuleras). Men när jag onanerar tillför den verkligen ingenting. Det är klitoris som "gör jobbet".

    Tyvärr är ju vissa av uppfattningen att alla tjejer fungerar på samma sätt. Som raringen i första inlägget till exempel. Har man inte fått orgasm av att bli slickad så har man inte träffat rätt man, har man inte fått en fontänorgasm så har man bara inte gjort rätt än, osv... Som att det var obligatoriskt att testa allt och kunna komma av allt, bara för att smeka en mans ego med det. Nej, det är på tiden att vi slutar lyssna på sånt, vi är unika och det är vår förbannade rätt att få bestämma vad som är skönt och vad som inte är skönt. Det är inget vi skall lära oss av andra, utan något vi skall lyssna till våra egna kroppar för att komma fram till.

Svar på tråden G-punkten verkar inte finnas. Säkert att alla ens har en???