• Anonym (Dittf­ladddr­andeku­ndvagn­shjul)
    Mon 19 Oct 2020 07:54
    1027 visningar
    51 svar
    51
    1027

    Din syn på det motsatta könets onani?

    Hur ser du på din partners (eller andra personer av motsatt kön) onani? Är det något du tycker är spännande och eggande? Är det upphetsande att se en man onanera (om du är kvinna) eller kvinna onanera (om du är man)? Eller tycker du att det är avtändande och motbjudande?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Din syn på det motsatta könets onani?
  • Anonym (Dittf­ladddr­andeku­ndvagn­shjul) Trådstartaren
    Mon 19 Oct 2020 08:23
    #2
    Anonym (Ointressant) skrev 2020-10-19 08:03:07 följande:

    Ointressant att se någon som drar i den fram och tillbaka.

    Dock verkar män tro att det är något vi kvinnor intresserar oss för.


    Nu kan jag ju bara svara för mig själv men jag har i alla fall uppfattningen att manlig onani generellt ses som sunkigt medan kvinnlig onani är mera spännande och kittlande. Ditt svar bekräftar i alla fall min uppfattning. Låt oss se vad andra svarar...
  • Anonym (Dittf­ladddr­andeku­ndvagn­shjul) Trådstartaren
    Mon 26 Oct 2020 14:11
    #51
    +1
    Tukt skrev 2020-10-21 22:00:13 följande:
    Nej, det tycker jag inte. Men det var heller inte grundfrågan även om den del av någon anledning tolkat det som att det handlar om blottare.
    Ja...jag noterar också denna märkliga koppling. 

    Sen är ju utfallet i omröstningen också väldigt talande. Markant övertag för män att dom gillar tanken på en onanerande kvinna. Inte alls lika stort bland kvinnorna. Kanske för att man per automatik utgår ifrån att det skulle handla om en blottare.

    Jag skulle nog själv bli väldigt förvånad om en kvinnlig blottare ställde sig framför mig och började onanera helt apropå. Dock inte upphetsad alls. Så så långt är jag med många kvinnors sätt att tänka. Men tanken på en kvinna som ligger och tillfredsställer sig själv som jag betraktar lite "i lönndom" är bara upphetsande och spännande. Men kvinnor verkar inte göra den kopplingen eller ha den tanken alls?
Svar på tråden Din syn på det motsatta könets onani?