• Anonym (Rebec­ca)
    Mon 19 Oct 2020 16:36
    30372 visningar
    673 svar
    673
    30372

    Ni som har stulit någon annans man - säger inte samvetet någonting?

    Jag anser inte att man kan stjäla någon annan på det viset. Är personen lycklig i sitt förhållande "råkar" man inte hamna i säng med någon annan eller "råkar" skilja sig för att sen bli ihop med den nya. Det är ett aktivt val om den som är gift väljer att börja nåt med någon annan. 

    Man har ju ett ansvar gentemot sin relation och sin partner hur man agerar med andra. Det är inte den tredje parten som ansvar över hur någon i ett förhållande beter sig. 

  • Anonym (Rebec­ca)
    Mon 19 Oct 2020 17:08
    #14
    Anonym (sådär) skrev 2020-10-19 16:38:54 följande:
    Absolut, personen ansvarar för sitt förhållande men tredje part ansvarar i allra högsta grad vad hon väljer att blanda sig in i.

    Varför öht välja någon som är upptagen när man lika väl kan välja någon som är singel?
    Ja, nu skulle jag personligen aldrig försöka något med någon som är gift. Känns ju lite sådär att veta att ens nya partner skulle vara okej med att vara otrogen, liksom... Men! Om min man skulle lämna mig för någon annan skulle jag inte börja beskylla den nya för att ha "stulit" min man, då han valt att lämna själv.

    Och visst, den tredje parten väljer ju själv att beblanda sig med någon som är upptagen, men det är ju inte enbart den som ansvarar för vad som händer. Tänker ju bara på om någon skulle börja ragga på mig, så kommer ju personen inte komma någon vart då jag inte kommer ge gensvar. Är jag inte intresserad av personen kommer jag ju inte börja chatta, ge ut mitt nummer, gå på en dejt etc etc. Mitt egna engagemang behövs ju i allra högsta grad. 
Svar på tråden Ni som har stulit någon annans man - säger inte samvetet någonting?