• Anonym (f)

    Behöver input ang vabb.

    Anonym (Besviken på min man) skrev 2020-10-20 12:37:14 följande:
    Men precis så känns de ! Men blev bara så ledsen när det först kom upp att dom sa så. Sen att min man förlöjligar mig och säger att tillochmed han tycker det är bedrövligt att prata om vabb innan man tar ut det.

    Är vabb nått känsligt ämne? Brukar folk fejka sånt ?

    Jag ville bara ha sjysst och berätta direkt och såg de dessutom som en bra sak att vi kunde iobba klart den sista timmen och inte behövde hämta pronto liksom.

    Men kommer inte göra så igen iallafall.
    Låter som att du arbetar på en stor arbetsplats? Jag skulle inte släppa detta om jag var du. Gå till facket och begär att ett möte bokas där även HR är med där du sedan får förklara "missförståndet". Du ska inte behöva ta skit.
    Bör inte vara ovanligt att förvarna om vabb. Ofta kanske andra föräldern tar första dagarna och man då vet att man själv kommer behöva vabba sedan, Eller så misstänker man att barnet ör på g att bli sjuk och förvarnar om det
  • Anonym (f)
    Anonym (Besviken på min man) skrev 2020-10-20 12:53:08 följande:
    Ja det är en stor fabrik. Men exakt ! Anser oxå det.
    Anledningen till att jag anser att du inte bör släppa detta handlar om att du troligtvis kommer fortsätta behandlas, och kanske missgynnas, pga detta i framtiden. Talar från erfarnehet att själv arbeta på arbetsplats med förmän som inte har kolla på arbetslagstiftning och personalfrågor
  • Anonym (f)
    Anonym (Besviken på min man) skrev 2020-10-20 13:00:12 följande:
    Jag kan inte förstå verkligen hur de kan bli sån grej ? Hur kan någon reagera för att jag säger att dottern är snorig och förskolan vill hon är hemma några dagar men hon kan stanna sista timmen.

    Hade ja velat fejka vabb hade ja väl sagt till om vabb idag istället ????
    jättemärkligt. Jag skulle som sagt tala med fack och hr. Det är inte okej att förmännen sprider rykten på detta sätt
Svar på tråden Behöver input ang vabb.