• Ellyss

    Vi som försöker bli gravida!

    Hej,

    Hoppar in, detta är andra försöket för mig och sambon. Vårt första barn. Har BiM den 6/11. För mig är det lite tidigt med symptom men har haft ont i magen sen ägglossning och det är inte så vanligt för mig, så håller tummarna ??.

    Hoppas för ett plus för er, har du tänkt testa tidigt med sånt känsligt test? ??

  • Ellyss
    Astriidlind skrev 2020-10-25 13:14:53 följande:

    Åh vad kul vi håller tummarna och hoppas på ett plus för er! Nej jag kommer nog avvakta för vill inte bli besviken igen känner jag. Skall du ta ett?


    Åh tack:). Ja vi känner samma. Jag blev så besviken förra månaden, sen när mensen väl kom kunde jag släppa det och försöka igen. Man hoppas ju alltid att ett negativt grav-test bara är för att man testat för tidigt... Vi ska denna gång inte testa innan bim utan på dagen med känsligt test. :)
  • Ellyss
    WickedyWitch skrev 2020-10-26 10:36:38 följande:

    Börjar förlora hoppet ändå. Sist jag var gravid hade jag flytningar i överflöd. Kollade av lite i morse och på fingret (sorry för för mkt info) var det vita, tjocka, kletigt sekret. Lite åt det torra hållet. Var inte alls så sist :/ men molvärk håller i sig. ÄL+10 idag. Plussade såhär tidigt sist men väldigt svagt.


    Åh tycker inte du ska förlora hoppet ännu. Du känner ju såklart till din kropp bäst men olika graviditeter påverkar kroppen olika. Man kan både få överdrivet mycket flytningar eller bli torr. Det kan ju också vara så att ditt ägg fäste snabbare förra gången och därför producerade du snabbare HCG. Jag håller tummarna för dig! :) Molvärk känns ju som ett gott tecken. Kram
  • Ellyss

    Hej igen, oj har varit borta några dagar och det har hänt så mycket här. Jag skulle behöva er hjälp, jag har bim på lördag och skulle egentligen inte ta ett tidigt test men kunde inte hålla mig då jag känt av lite. Idag är jag på bim-3. Kolla den bifogade bilden, vad tycker ni det ser ut som?

  • Ellyss
    Bacon89 skrev 2020-11-04 06:55:30 följande:
    Tycker nog det ser ut som ett svagt svagt streck där. Grattis i så fall! Jag hade nog dock tagit ett test till kanske idag eller imorrn för att va på den säkra sidan då det är så väldigt svagt. Men alla svaga streck är ju också positiva :)
    Ja visst ser det ut som ett svagt streck, det syntes ännu tydligare i verkligheten. Men tänker att jag köper ett CB digitalt i eftermiddag och testar på nytt imorgon. Testet ovan är ju egentligen inte ett test som man ska testa innan med. Jag håller tummarna att det tagit sig. VIll såå gärna vara med barn 
  • Ellyss
    nathea skrev 2020-11-04 05:55:25 följande:

    Uppdatering frn min sida, tog ett nytt digitalt imorse som visade gravid 1-2 veckor ????


    Åh stort grattis! så kul
  • Ellyss
    Bacon89 skrev 2020-11-04 08:31:46 följande:

    Så spännande! Hoppas hoppas Glad


     


    Jag har bestämt mig att jag ska ta ett test runt den 16-17e, då är det i så fall 16 dagar från ÄL så är det något borde det visa sig då tänker jag.


    Åh Tack

    Ja men det tycker jag du gör rätt i, jag hade ägglossning för 14-13 dagar sedan. Så 16 dagar känns ju ganska säkert. . Håller tummarna för dig.
  • Ellyss

    Åh Tack snälla alla! Idag nu på morgonen plussade vi klart och tydligt med Clearblue digitala test Vi är så lyckliga och lite nervösa (det är första).

  • Ellyss
    Astriidlind skrev 2020-11-28 10:38:38 följande:

    Jag är gravid! Äntligen, efter ett missfall jag fick i vecka 12 och 5 månaders försök. Är så glad men samtidigt orolig, jag hoppas allt går bra denna gången.. tack för att ni följt min resa och jag kommer finnas här för er andra <3

    Tog clearblues test som skall visa tidigt.


    Åh stort grattis!! Du som längtat så!! <3 så underbart!!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!