• WickedyWitch

    Vi som försöker bli gravida!

    Hej!

    Jag hänger gärna på.

    30 år, son på 8 år sen tidigare. Första försöket nu med min nuvarande.

    Är på äl+9. BIM lite osäkert då jag har allt från 25-30 dagar oftast men enligt Natural Cycles är jag på BIM-4. Testade negativt igår med cb early.

    Har molvärk blandat med något som känns som träningsvärk (när du gjort många sit-ups) i nedre delen av magen hur jag än sitter sen i onsdags ungefär. Får små stunder med illamående men släpper snabbt. Blir trött tidigt på kvällarna. Men ja, så fort man ser ett minus tappar man hoppet lite grann.. (även om allt för tidigt att testa egentligen)

  • WickedyWitch
    Astriidlind skrev 2020-10-25 20:22:39 följande:

    Det låter som att du har symptom på det. Vi håller tummarna. Håll ut några dagar till och testa igen.


    Börjar förlora hoppet ändå. Sist jag var gravid hade jag flytningar i överflöd. Kollade av lite i morse och på fingret (sorry för för mkt info) var det vita, tjocka, kletigt sekret. Lite åt det torra hållet. Var inte alls så sist :/ men molvärk håller i sig. ÄL+10 idag. Plussade såhär tidigt sist men väldigt svagt.
  • WickedyWitch
    Ellyss skrev 2020-10-26 11:46:22 följande:

    Åh tycker inte du ska förlora hoppet ännu. Du känner ju såklart till din kropp bäst men olika graviditeter påverkar kroppen olika. Man kan både få överdrivet mycket flytningar eller bli torr. Det kan ju också vara så att ditt ägg fäste snabbare förra gången och därför producerade du snabbare HCG. Jag håller tummarna för dig! :) Molvärk känns ju som ett gott tecken. Kram


    Tack så mycket ??

    Jag har REJÄL mensvärk idag. Så pass att jag mår illa av det nästan. Känns som när man precis ska få sin mens. Men är ?bara? på dag 23 i min cykel. Försöker hålla mig så jag kan testa mig men blir extremt Kissnödig inom 1,5 timme och då är det inte tillräckligt koncentrerat. Får kanske vänta tålmodigt till imorgon om nu inte mensen hälsar på redan nu.. har ont ut i höfterna.
  • WickedyWitch
    Bacon89 skrev 2020-10-26 15:37:46 följande:

    Det är ju svårt att vänta till BIM eftersom jag inte har mens än. Hade självklart väntat tills det om det va i vanliga fall. Men för att få ett BIM-datum måste jag få mens först ju


    Har samma problem. Min cykel är allt från 25-31 dagar. Oftast mellan 27-29 under 2020 dock. Men två tillfällen ca 26. Så svårt att veta om en testar tidigt eller inte. Jag försöker räkna dagar från ÄL istället. Tar du Lh-test eller tempar?
  • WickedyWitch


    Blir galen. Värsta rollercoastern. Testar vanlig cb plus igår. Svagt positivt. Första bilden tagen inom 10min. Andra dagen efter. På em-urin. Alltså ej koncentrerat. Tog digitalt idag mitt på dagen. ?Inte gravid?. Vad tusan ska en tro?
  • WickedyWitch
    Astriidlind skrev 2020-10-27 19:49:35 följande:

    Förstår dig. Måste vara förvirrande men samtidigt så säger dom att ett svagt plus är ett plus. Men testa om ca 1-2 dagar med morgonurin igen? Gud vad glad jag blir om du är gravid!


    Jag plussade idag! Är fortfarande i chock och känner både glädje men också oro inför kommande veckor. Vågar inte ta ut för mycket i förväg.

    Åh nej :( känner med dig! Hur länge har ni försökt? <3
  • WickedyWitch
    GlasbiT skrev 2020-10-28 09:59:19 följande:

    GRATTIS Wickedy! Gud va kul :D

    Ja jag förstår att du känner oro, är ju så mkt som kan hända :( Men vi hoppas den lilla ärtan stannar hela vägen ut!


    Tack så mycket! <3

    Ja nu känner man efter hela tiden. Ena stunden inget alls för att andra ha både illamående och molvärk !
  • WickedyWitch
    GlasbiT skrev 2020-10-28 12:16:28 följande:

    Ja det förstår jag :) man vill ju lixom känna att nått är där. Man tror att man inbillar sig tills magen börjar växa haha.

    Men har du ingen bild på plusset att lägga upp :D vill seeee




    Jo, här har du inom testtiden :)

    Syns mycket mer irl och blev starkare ju mer tiden gick med!
  • WickedyWitch
    Astriidlind skrev 2020-10-28 13:55:25 följande:

    Men gud så roligt! Stort stort grattis till er och hoppas allt går bra.

    Vi har försökt i 4 månader nu. Kanske inte så länge för andra men blivit gravid direkt annars så detta känns som en evighet. Kroppen kanske känner av min stress med för vill verkligen bli gravid med.


    Tack Alla för grattis-hälsningar! Vi kan väl fortsätta följas åt? Håller tummarna för er alla <3

    Åh Astrid. Jag förstår dig! Det tog ungefär ett år med min son som nu är 8 år. Så håll ut! Jag hittade någon metod här på FL som ska ha gjort många gravida snabbt. Kollade på min natural cycles app och såg att jag och sambon kört metoden utan att veta om det. Det är typ att man börjar testa med LH from dag 8 i cykeln (efter mens) och har sex varannan dag from detta. När testet sedan ger utslag/positivt ska man ha sex 3 dagar i sträck, pausa och sen ännu en gång. Många har tydligen lyckats snabbt med detta - värt att prova? ????
  • WickedyWitch
    Sorkis skrev 2020-10-29 13:34:58 följande:

    Hej allihopa! Jag hoppar in här också! Är 26 år och försöker göra barn nummer 2, detta är första försöket. Jag har BIM (cd 28) idag men det är lite oklart när jag har BIM, har en cykel som varierar mellan 23 och 30 dagar :) Jag tog några negativa "testa tidigt" förra veckan.

    Kom en rosa flytning i måndags och tänkte att nu är det kört. Sen kom det några skvättar blod kommande två dygnen och sedan inget mer. Vet inte om det är mens eller kanske nidblödning. Vågar inte ta ett gravtest ännu, prövar om ett par dagar om jag inte får en riklig mens :)


    Låter ändå lovande! Uppdatera oss :) håller tummarna!
  • WickedyWitch
    Ellyss skrev 2020-11-04 05:41:16 följande:

    Hej igen, oj har varit borta några dagar och det har hänt så mycket här. Jag skulle behöva er hjälp, jag har bim på lördag och skulle egentligen inte ta ett tidigt test men kunde inte hålla mig då jag känt av lite. Idag är jag på bim-3. Kolla den bifogade bilden, vad tycker ni det ser ut som?


    Jagser!!*hoppashoppas*
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!