• Anonym (Kaffedraken)

    Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?

    Har ni alltid haft det så här? Om inte, när började sexlivet försämras?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-25 14:55:24 följande:
    När vi dejtade var det helt ok. Lagom mycket och intimt. Kärleksfullt och snuskigt om vartannat. När vi flyttade ihop gick det snabbt neråt.

    Det sägs att man ska kommunicera men hur gör man när den ena inte vill prata om det?
    Använder hon hormonella p-medel eller andra mediciner?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag förstår verkligen din frustration. Kanske ni borde gå i parterapi för att komma underfund med var problemet ligger.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Flesta) skrev 2020-10-26 17:00:07 följande:

    Jaså? Har jag aldrig hört, varför känner jag ingen som får

    orgasm vid sex då? Vi är ändå en 6 st tjejer i mitt kompisgäng, då borde ju ngn av dem få orgasm om nu de flesta får det?


    Din kompiskrets är förmodligen inte representativ för kvinnor i allmänhet.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Flesta) skrev 2020-10-26 18:15:46 följande:
    Eller så är den det
    Eftersom man vanligtvis umgås med människor som liknar en själv så motsvarar ens närmaste bekantskapskrets oftast inte ett tvärsnitt av befolkningen.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-28 13:21:10 följande:
    Fast hur kan jag lyssna bättre när hon själv säger att jag ÄR en bra lyssnare? När jag ställer henne mot väggen så säger hon att jag gör allt rätt, men ändå funkar det inte. Jag låter henne ?andas? och är inte på. Låter henne ta initiativet, lyssnar till hennes signaler. Hon kan säga att hon var väldigt sugen under dagen, fast när jag kommer hem så är den lusten som bortblåst. Ungefär som att hon aldrig har lust när jag är i närheten. Hon säger att hon ÄR attraherad av mig och VILL ha mig.

    Så tala gärna om för mig hur jag kan lyssna bättre när hon säger så tydligt hur hon vill ha det och säger att jag alltid gör rätt och är lyhörd. Tala gärna om för mig hur jag ska förhålla mig när hon ger klara sexuella inviter, gör saker hon vet att jag går igång på och visar att hon är sugen för att lite senare bara avbryta och gå ner och se på TV (ja, det har faktiskt hänt).

    Hon har aldrig en enda gång sagt att hon är ointresserad av mig eller finner mitt utseende oattraktivt.
    Det skulle eventuellt kunna vara så att hon inte har tillräckligt starka känslor för dig, fast hon inte vågar erkänna det vare sig för dig eller för sig själv. Jag tycker som sagt att ni borde pröva parterapi för att försöka reda ut problemet närmare, och lyckas inte det bör du överväga att lämna förhållandet.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Edgar) skrev 2020-10-31 23:20:09 följande:
    Fast ska man tro en del av trådarna här på FL så ska man absolut skämmas om man är man och har högre sexdrift än sin tjej. Dubbelmoralens högborg...

    Flashback är inte mycket bättre. De är extrema åt andra hållet.
    Jag tror att jag förstår vad du menar. Det finns ibland personer som skriver att det är fel på en om man tycker sex är viktigt i en relation eller att man kan onanera istället. Lyckligtvis är dock dessa personer inte så väldigt många.
Svar på tråden Måste man skämmas för att man vill ha ett sexliv?