• Sun 25 Oct 2020 14:58
    19893 visningar
    172 svar
    172
    19893

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Jag har haft förhållande med två färgstarka kvinnor - båda var helt fantastiska - och jag saknar dom båda ! Problemet var att båda gav mig för lite tid i deras liv, det fanns aldrig tid för den tvåsamhet som jag ville ha i deras hektiska liv. Kompromiss fanns inte i vokabulären.
    Jag är själv ganska tillbakadragen - men dras med i deras energi - fantastiskt för min del och de enda gångerna i livet jag har känt att jag verkligen lever.
    Förhållanden med alldagliga kvinnor har bara inte fungerat , saknar den färgstarka personligheten för mycket.....

  • Sun 25 Oct 2020 16:52
    #42
    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 16:27:12 följande:
    Åh! Vad tråkigt! Jag hade definitiv avsatt mesta tiden till den man jag är med.

    Hoppas du hittar någon! Jag har förstått när jag läser svaren att det bör vara en mer tillbakadragen man som kanske passar bäst med en sån som jag..
    Tack snälla ! 
  • Mon 28 Feb 2022 20:43
    Anonym (drama) skrev 2022-02-28 16:02:21 följande:

    Jag känner igen mig här också. Män dras till mig som flugor pga mitt utseende och att jag är väldigt lätt att prata med, livlig, glad, påhittig, skrattar mycket och är rolig. Är lagom galen i sex och helt enkelt representativ. 

    Jag har dock senaste åren insett att jag tar för mycket energi av männen. De blir osäkra, jag är dramatisk, tar för mycket plats, behöver för mycket bekräftelse och vill bli sedd, uppvaktad och tycker att jag är värd något mer än andra. 

    Min nuvarande man säger klart och tydligt att allt han vill ha är lugn, ro och harmoni i ett förhållande. Precis ALLT jag inte kan ge honom. Med mig är det ständig dramatik och någonting måste hända hela tiden. Annars känner jag att jag inte får ut något av förhållandet.

    Jag är oftast festens mittpunkt och alla gillar att hänga med mig för att jag skrattar och gör dumma och roliga saker. Men vem vill ha en sådan partner? Nej, jag hade inte velat det iallafall. Dricker oftast för mycket bubbel och då spårar det ur. Jag kan även vara flörtig och otrogen om jag inte får vad jag vill.

    Finns där någon som helst möjlighet att ändra på en sådan personlighet som mig? Jag vill bli den där lojala, trogna, pålitliga och trevliga kvinnan som männen vill ha i längden. Mina relationer tar ofta slut efter några år. Männen har svårt att glömma mig och jag är som en drog för dem, men det blir olidligt till slut och de måste lämna mig för att skydda sig själva från att gå under helt.


    Jag dras direkt till din personlighetstyp  - och har varit i två längre relationer med sådana kvinnor. För mig som är något av en grå och normalt sansad man är det helt fantastiskt att dras med i en virvelvind av energi. Det ör det som får mig att leva upp. För mig har det varit det som definierar livet - hoppas fortfarande att jag ska hitta den färgsprakande kvinnan som stannar med mig livet ut .
Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??