• Sandans

    BIM December 2020-Första barnet

    Hej.

    Hoppar in här direkt från November tråden. BIM beräknad till 3/12. Kan komma att ändras då jag inväntar mens imorgon så beroende på om den är punktlig eller inte :) första barnet, andra seriösa försöket, har kört ?händer det så händer det? metoden sedan i våras. Kul att följas åt! Måtte det bli plus denna gången :)

  • Sandans
    EMKR skrev 2020-11-04 13:30:23 följande:

    Jag nu tusan ska det bli ett plus för oss! Jag är inne på omgång 8. Så börjar bli lite slitsamt!

    Välkommen! :)


    Tack. Ja vi får hoppas på det :) Vi är ju på seriösa försöket nr två men 7:e försöket totalt. Jag har ju använt äl tester lite till och från hela tiden och vi har ju prickat äl nästintill varje månad men kanske bara en gång eller dagen innan eller dylikt och inte tänkt så mycket mer på det. Men ingenting har hänt. Så förra månaden bestämde vi förr för ett riktigt seriöst försök. Jag började läsa här inne, läste på om äl tester, tempade, vitaminer, symtom. Ja allt som internet har att erbjuda. Vi låg på speciella tider medan äl var, innan och efter osv. Jag byggde undermedvetet upp en enorm press. Så nu när grav testerna var negativa så bröt jag ihop fullständigt. Grät i 2 dagar och varit nedstämd i två dagar till utöver det. Det var inte såhär vi hade tänkt oss att det skulle gå till. Vi båda ville att detta skulle bli en fin gemensam sak. Istället knäckte det mig totalt. Jag har aldrig varit gravid, varför har ingenting råkat hända osv. Så efter många tårar och ett par kämpiga dagar så bestämde vi oss för en paus. Min cykel är någorlunda regelbunden så jag raderade alla appar, packade undan äl tester. Grav tester och temp. Har inte varit här inne alls som jag brukar och så tar vi det härifrån. Nu ska vi ligga oftare min fertila vecka (hela veckan) nu i november och december så får vi se om vi(jag) orkar ta nya tag nästa år. Utöver det är mensen sen. Säkert för att jag stressat de sista dagarna eller för att jg kanske inte ens ägglossade denna månaden (vilket hade varit lite komiskt med tanke på min reaktion:)) Nu inväntar jag hur som helst mensen, ett bättre mående och hoppas att alla som längtar får ett plus!
  • Sandans
    Soffsen skrev 2020-11-25 21:00:48 följande:

    Nej jag gjorde faktiskt inte det! Konstigt idag också. Tar sånna där Clearblue advanced som ska visa blinkande samt fast smiley. Tog imorse och fick ett O och tog igen ikväll och fick direkt en fast smiley. Tog vanlig sticka som visade väldigt starkt positivt också. Någon annan här som använt sig av de ägglossningstesten och fått fast smiley direkt??

    Förra månaden fick jag blinkande smiley i 7 dagar innan fast smiley. Blir så förvirrad av allt detta!!! Och som pricken över i jobbar jag och sambon HELT olika tider så vi har inte setts sen i söndags. Blir så stressad!


    Så har det varit för mig varje gång. Har aldrig fått någon blinkande. Vet inte varför. Mina hormoner/ägglossning verkar gå från 0 till 100 på en gång Haha. Fått noll till fast smiley precis som du under alla de 4 månaderna som jag kört med digitalt :)
Svar på tråden BIM December 2020-Första barnet