• Jojjo87

    BIM December 2020-Första barnet

    Hej alla!

    Hållt mig borta från FL till och från. Hoppar in i december tråden nu då mensen kom igår..

    Har tappat räkningen på alla försök, över ett år. Gjort utredning och dom hittar inget avvikande på varken mig eller sambo så vi ska försöka i 4-6 månader till innan det blir ivf. Ska faktiskt prova på akupunktur denna månad och se om det har någon effekt.

  • Jojjo87
    EMKR skrev 2020-11-05 14:53:10 följande:

    Hej!

    Känner igen ditt smeknamn :) välkommen!

    Får man fråga hur utredningen gick till för er? Jag och min sambo har bokad tid nu i november. Är både nervös och förväntansfull.


    Ja jag har ju hängt här i snart 1,5 år så kanske svår att missa då haha

    Första besöket vi var på så fick min sambo lämna ett spermaprov och jag fick göra en undersökning. Redan samma dag fick vi svar på spermaprovet som det inte va något fel på. och att döma av gynundersökningen så fanns det inget avvikande men vi bestämde då att vi bokar in för en spolning av äggledarna.

    Jag hade redan ca 2 månader innan besöket valt att bekosta blodprov för sköldkörteln och det fanns inget avvikande där heller. Fick lämna blodprov för att kolla hur det låg till med mitt amh - antal ägg. Och det va inte heller något konstigt med det. Spolningen gick också bra, hade bra flöde i båda äggledarna. Så domen just nu är ofrivilligt barnlösa utan några fel. Känner mig lite mer harmonisk på något konstigt sätt efter utredningen, självklart frustrerande när det inte blir något men känner att stressen jag bar på innan försvann.

    Vart ska ni påbörja eran utredning? :) det kommer att gå bra ska du se. Jag va jätte nervös innan men efter första mötet så kände jag mig så lättad. Hur länge har ni försökt?
  • Jojjo87


    Äntligen!!!!

    Efter att ha försökt i 1.5 år inte fått någon vidare hjälp av vården så fick jag äntligen mitt pluss idag......

    Säger bara en sak.. akupunktur. Det hjälpte verkligen mig. :)
  • Jojjo87
    Steeph skrev 2020-12-01 18:01:46 följande:

    Stort grattis!!! Ska också börja med akupunktur tänkte jag. Hur ofta gjorde du det och när under cykeln?


    Tack så mkt :)

    Jag har gjorde det tre ggr. I början på cykeln precis dagen innan ÄL och sen en vecka efter ÄL. Vart bor du? Tänker om du vill veta vem jag gick till?

    Vi har verkligen försökt med allt innan och efter sista samtalet med fertilitetskliniken där dom sa att det bara va att fortsätta att försöka och inte tänka på det så mkt så kände jag bara att det måste finnas andra alternativ och då hittade jag just akupunkturen. Och så gick det vägen denna gång! :)
Svar på tråden BIM December 2020-Första barnet