• Anonym (Kalle­P)
  Wed 4 Nov 2020 23:29
  50242 visningar
  77 svar
  77
  50242

  Frun vill inte ha sex

  Ännu en tråd i ämnet.

  Varit tillsammans med min fru i typ 18 år, har två barn och generellt är livet riktigt bra.

  Men sexet och allt annat som kan tänkas klassas som sex sker om jag har tur en gång i halvåret.

  Jag älskar min fru. Jag vill inte vara otrogen.

  Helst av allt skulle jag vilja att hon tog tag i problemet med hennes minskade lust, men hon verkar inte lida, troligen eftersom hon inte har någon lust. Vi har pratat om detta flera gånger, men vi kommer aldrig till en förbättring, eller rättare sagt hon ändras aldrig.

  Jag gör min del, så det är inte det, jag uppvaktar också, allt man kan tänkas göra och mer gör jag. Hela tiden ställer jag upp på allt hon vill att vi gör oavsett om det är resa, renovera, köpa saker etc. Man kan säga att saker som är viktigt för henne uppfylls. Saker som är viktigt för mig, not so much.

  Jag vet inte vad jag ska göra, saken är den att jag är sjukt deprimerad, jag visar det inte för hon märker direkt när något är fel. Men jag mår psykiskt dåligt av detta. Sex är viktigt.

  Har hört henne i duschen när hon tror att jag lagar mat eller nått annat, vilket jag gör, men man hör liksom hur hon njuter i duschen. Så tillfredsställa sig själv gör hon, tror jag i alla fall. Det är vad det låter som. Det är jättekul för henne, jag är glad att hon gör det. Önskar bara att jag fick vara med på ett hörn ibland.

  Vi blir mer och mer som kompisar. Om inte jag kysser henne efter jobbet när vi ses, eller i sängen eller när som helst så sker absolut inget kyssande. Kan inte komma ihåg om hon någonsin tagit första steget. Och sex hade aldrig någonsin skett om jag inte försökt. Jag försöker ligga nära henne eller röra vid henne, men oftast får jag knappt det. Och kyssa fler än en gång i sängen vill hon inte för hon tror väl att det ska leda till något och hon vill inte uppmuntra mig.

  Eftersom vi inte ens kommer någon vart fastän vi har riktigt bra diskussioner om ämnet de gånger vi haft det, så tror jag inte terapi funkar. Och varför ens föreslå det när hon inte lyfter ett finger för att ens försöka?

  Hur gör ni andra för att kunna leva normalt i samma sits? Jag läser om andra som har samma problem, så det verkar inte vara något specifikt för oss.

  Mottager gärna förslag på vad man kan göra, jag älskar min fru, uppskattar varje centimeter av henne. Önskar bara få känna samma känsla tillbaka.

 • Svar på tråden Frun vill inte ha sex
 • Anonym
  Sat 28 Nov 2020 23:03
  #50
  Anonym (!) skrev 2020-11-28 22:53:54 följande:

  Vet hon själv varför hon inte har någon sexlust? Har ni pratat om vad det kan bero på?

  Vad säger hon när du berättar att du mår dåligt av hennes bristande sexlust? Kan hon förstå hur det känns för dig?


  Tjat hjälper inte.
 • Anonym (Kalle­P) Trådstartaren
  Sun 29 Nov 2020 09:59
  #51
  Anonym skrev 2020-11-28 23:03:48 följande:
  Tjat hjälper inte.
  Hur fick du in tjat i den kommentaren? Eller är tjat att diskutera något för dig?
 • Anonym (Kalle­P) Trådstartaren
  Sun 29 Nov 2020 10:00
  #52
  Anonym (!) skrev 2020-11-28 22:53:54 följande:

  Vet hon själv varför hon inte har någon sexlust? Har ni pratat om vad det kan bero på?

  Vad säger hon när du berättar att du mår dåligt av hennes bristande sexlust? Kan hon förstå hur det känns för dig?


  Vi har pratat om det, det har med att barnen har kommit. Mer info än så får jag typ inte. Men hon har inte gått till gyn eller dylikt för att diskutera hormoner eller något sådant. Så hon gör inget för att lösa det.
 • Anonym (Kalle­P) Trådstartaren
  Sun 29 Nov 2020 10:03
  #53
  Anonym (Lol) skrev 2020-11-27 12:57:02 följande:
  Hej!

  Tycker det är tråkigt när en fin man som du skriver att du älskar din fru och vill inte vara otrogen, bra!

  Jag tycker du ska sätta dig ner och prata med din fru. Säg det du skrivit här inne. Fråga om du kan göra något för att lusten ska komma tillbaka?

  Hur gamla är ni? Hormoner kan ha ett finger med i spelet om frun inte är sexsugen det minsta.

  Kanske du kan köpa någon ny skjorta eller tröja, ny parfym och 'snygga till dig' lite?

  Lycka till!
  Tack!

  Men det är en självklarhet, älskar man någon så vill man inte skada den på något sätt. Jag vill absolut inte skada henne på något sätt så självklart är otrohet helt uteslutet.

  Är inte över 40 än. Av det du skrev så kanske en ny parfym är något jag får se över, det andra bockas i hela tiden då jag är mån om mitt utseende. Men tack för tipsen!
 • giftin­tekul
  Sun 29 Nov 2020 16:40
  #54
  +1

  TS - var i samma sits som du, 20-årigt förhållande med barn och allt, olycklig över stendött sexliv. Men fick igång frugans intresse genom förändra mig själv så jag blev lite mer spännande för henne. Det krävde mycket gymträning som gav muskler och rak hållning, bättre klädstil, ändrade frisyr samt ändrade beteende mot henne, slutade uppvakta och vara klängig. Då hände det - hon börja tända på mig och vara den som tar sexinitiativet, det har sin tur gett mig mer mod att pröva nya saker som jag inte vågat förut och det har gjort henne ännu mer tänd!

  Så mitt tips är att prova att ändra dig själv, att få frun att lite magiskt ändra sig kan du nog glömma. Lycka till!

 • Anonym (Ida)
  Sun 29 Nov 2020 20:05
  #55

  Klart man inte vill ha sex som tjej när man inte kan komma vaginalt samlag . Kvinnor kommer inte av sex

 • giftin­tekul
  Mon 30 Nov 2020 08:02
  #56
  Anonym (Ida) skrev 2020-11-29 20:05:43 följande:

  Klart man inte vill ha sex som tjej när man inte kan komma vaginalt samlag . Kvinnor kommer inte av sex


  Har alltid en hand på frun klitoris när jag knullar henne, bakifrån är det dock lite svårt att nå så då smeker hon sig själv och det tycker jag är extra sexigt. Hon kommer alltid och alltid snabbare än jag. Har köpt en satisfier till henne som vi inte prövat än, ska bli kul.

  Kan du inte bara säga till din partner att smeka klittan eller bara börja göra det själv? Det är klart att du ska komma.
 • Anonym (Frun)
  Sun 29 May 2022 19:43
  #57

  Kvinnor som inte tycker om deras sexliv med sin manliga partner hade också kunnat klagat och gjort slut.
  Om sex är inte ett nödvändigt behov när man klagar då borde det gälla kvinnorna också. 
  Det handlar mer om att kvinnor vill ha sex när de vill ha det men det är inte okej om det vore tvärtom. 

 • Anonym (Mjuki­s)
  Mon 30 May 2022 08:42
  #58

  Jag tänker spontant. Hur har ni sex när ni väl har det ? Vet du vad hon tycker är mest njutbart? Har du fokus på henne och hennes njutning eller mer din? Att få komma för egen del? Hon njuter uppenbarligen på egen hand vilket talar emot att hon har sjunkande lust och att problemet beror på det. Hon kanske har sjunkande lust till HUR  ni har sex. Gör du dig fin för henne? Har du fokus på hennes orgasm? Du kommer ju " komma" förmidligen genom penetrerande sex. Ser ni till att hon kommer ovkså och att det blir lika viktigt. Bara tankar från mig utifrån hur du skriver. 

 • Mon 30 May 2022 09:45
  #59
  +1

  Tyvärr är det så, mera regel än undantag att när kidsen ankommer sätts sexlivet på sparlåga eller självdör. Ytterst, ytterst få par (främst kvinnor) klarar av att behålla sexlusten med småbarn i familjen.

  Jag skulle faktiskt gå så långt och påstå att om männen kände till den krassa verkligheten som väntar efter att småglin anländer ville många backa ut innan det är för sent.

Svar på tråden Frun vill inte ha sex