• Anonym (Spagh­etti)
    Sun 8 Nov 2020 10:02
    17195 visningar
    34 svar
    34
    17195

    Dejta singelmamma

    Sanar skrev 2020-11-07 23:17:30 följande:

    Jag har träffat en tjej nyligen som jag tycker är underbar. Hon har två barn. Jag har inga barn. Vi har dejtat några gånger, viss problematik uppstår ofta iom att vi måste anpassa oss efter tidsschemat hon har med sina barn (delad vårdnad). Men det är egentligen inget som är något problem för mig.

    Jag tycker allt går bra, hon är enormt vacker, massa kemi finns etc. (börjar känna butterflies faktiskt). Men när jag är ensam tänker jag vad jag ger mig in på. Det är så stort att hon har barn. Det blir så mycket annat. Det blir på något sätt tre jag ska försöka få att tycka om mig, det är svårt nog med en ????

    Hur som helst, innan jag går djupare i detta ?förhållande?, är det någon som har några tips och erfarenheter av dejting (och förhållanden) med småbarnsföräldrar och samtidigt inte har några egna barn?

    Tack!

    M


    Egentligen gäller det här alla relationer, men ta en funderare på vad du vill ha ut av relationen. Vill du ha egna barn eller inte? Just när barn finns redan bör den frågan ställas tidigt. Hon kanske är klar med barn.
Svar på tråden Dejta singelmamma