Inlägg från: fjanten |Visa alla inlägg
  • fjanten

    Att resa när man har fått barn

    Innan barnen tänkte jag att vi LÄTT skulle kunna lämna dem och åka iväg ibland. Och visserligen kan vi LÄTT lämna dem - från barnvakternas sida då (vi har båda föräldrar som mer än gärna spenderar tid med sina barnbarn), men jag klarar absolut inte av att vara ifrån barnen särskilt länge. I somras låg jag inlagd på sjukhus några dagar, höll på att längta ihjäl mig efter barnen. Jag tänker att vi kanske kommer vara okej med att resa iväg i 3-4 dagar när barnen är 10+ år..? Så det är väldigt långt bort för mig. Och inte alls säkert att jag faktiskt skulle kunna det när barnen väl är i den åldern. (Mina barn är 1 år, snart 4 år och snart 5 år.)

    Med det sagt reser vi däremot gärna med barnen! Våra barn älskar också att resa, är plättlätta att ha med på flygplan, ställer lätt om dygnet o.s.v. (vi brukar åka till Australien varje år).

    Så ptja... Även om jag i teorin GÄRNA skulle vilja ge mig ut på en resa en vecka med min man här, och tre dagar på spa själv där, så skulle JAG inte klara av det om det kom till kritan.

Svar på tråden Att resa när man har fått barn