Inlägg från: Tvillingarna14 |Visa alla inlägg
  • Tvillingarna14

    40 + med bim slutet av november/början december

    FruganK78 skrev 2020-11-09 09:36:48 följande:

    Hej!

    Jag är 42 år, bim 30 november. Jag och min man har försökt bli gravida sedan maj i år. I oktober fick vi missfall i v 8. Vi har två barn ihop, minstingen är 1 år. Vi har även två barn var sedan tidigare förhållanden (2 vuxna och 2 tonåringar) Då tiden börjar ticka ifrån oss så kommer denna månad bli sista försöket. Missfallet tog framförallt mig otroligt hårt. Detta är dessutom första gången jag fått kämpa för att bli gravid. Har tidigare graviditeter blivit gravid på första och en gång på andra försöket. Så detta är en helt ny upplevelse för mig, att pricka ägglossning varje månad men att det ändå går åt skogen varje gång.

    Tänkte om det är fler i min åldersgrupp med bim vid ungefär samma dag som vill följas åt så kan vi stötta varandra, jämföra och analysera alla symptom in i minsta detalj

    Kram


    Hej,

    Jag är 44 år och har BIM runt den 22-24/11. Min cykel varierar nämligen mellan 26-28 dagar så det är svårt att spika ett exakt datum. Har tvillingar på snart sju år, men har längtat efter ytterligare ett barn en längre tid. Vet dock att chansen att bli gravid vid min ålder inte är speciellt stor, men man måste ju försöka. Väldigt tråkigt att höra om ditt missfall. Förstår att du tog det hårt. Håller tummarna extra mycket för att ni ska lyckas gå hela vägen inom en snar framtid.
  • Tvillingarna14
    surtanten skrev 2020-11-13 08:59:44 följande:

    Jag har 3 barn sedan tidigare men inga barn med min sambo (som är 14 år yngre). Vi har försökt i 1 1/2 år, har blivit gravid två gånger men bägge gångerna hade fostret T21 så vi valde att avbryta. Läkaren sa att det var inget ärftligt utan troligen beror på min ålder, att vi bara haft maximal otur.

    Nu har vi försökt sen maj utan resultat


    Det var väldigt tråkigt att höra. Det enda jag kan säga är att jag hoppas att ni lyckas bli gravida inom kort och får ett friskt barn. All medkänsla till dig.
  • Tvillingarna14

    Tant röd dök upp igår så man känner sig ganska deppig och uppgiven på allt det här. Hoppas få nya krafter så man orkar köra ett tag till. Vill inte ge upp riktigt än.

  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-01 20:22:50 följande:

    Mensen kom nu ikväll. Fuck!!!


    Ja, visst känns det för jävligt när mensen kommer. Hur länge ska man egentligen orka hålla på? Väldigt påfrestande psykiskt detta vi gör, Ger det tre månader till, sedan får det vara bra. Hur tänker du?
  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-06 19:37:56 följande:

    Nu har jag slutat blöda denna cykel. Ägglossning nästa helg och vi har bestämt oss för att göra ännu ett försök. Har ingen större tro till att det kommer gå vägen men vi kör på så får vi se.


    Håller tummarna för dig att det går vägen på nästa försök.Själv funderar jag titt som rätt vad man håller på med egentligen. Väldigt psykiskt påfrestande. Kanske att man ska nöja sig med de barn man redan har och glädjas över hur fina de är. Lyckades få till det på peaken av ägglossningen denna gång så nu är det väntans tider. Funkar det inte så tror jag att vi lägger av med bebisverkstan. Lycka till och uppdatera gärna om hur det går.
  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-08 14:16:26 följande:

    Ja precis... känns som att detta tagit över alldeles för mycket i ens liv. Hade ju varit än värre om man inte haft barn alls och nu stått i detta läge.

    Men va spännande att se om det lyckades för er nu då! Tack håller tummarna för dig också! Väntar att få läsa här om dina symptom framöver nu då.


    Lovar att uppdatera
  • Tvillingarna14

    Jaha, då har brösten börjat ömma och bli en stl större än vanligt. Har även haft huvudvärk och mer flytningar. Vad detta betyder är ju svårt att svara på. Är troligtvis nog tecken på en kommande mens i slutet av veckan eller början på nästa. Den som lever får se...

  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-11 06:56:34 följande:

    Så spännande!! Mina bröst är helt ?döda? nu för tiden inför mensen. Ömmar inte ett dugg, så när mina bröst börjar ömma så är det ett tvärsäkert graviditetstecken. Hoppas på det i ditt fall också nu då!

    Själv har jag idag börjat med ägglossningsstickor som är kvar från förra månaden. Ingen glad gubbe idag, men förväntar mig det imorgon om jag känner min kropp rätt.

    Trevlig helg!


    Döda bröst lät roligt, hahaha. Bra i och för sig eftersom du vet att det är något på G om de verkligen skulle börja ömma.

    Hoppas på ett glatt fejs för dig i morgon eller på söndag.

    Ha en fin helg du med
  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-13 08:26:55 följande:

    Haha -:)

    Inget glatt fejs än så länge... konstigt! Kan det va så att jag ändå har ägglossning som jag tror fast jag missat själva stegringen bara? Är inte så hemma på detta med ägglossningstest. Har tagit samma tidpunkt varje morgon.

    Hur mår du idag då? Några mer tecken?


    Joda, fortfarande stora boobs som ömmar, men jag vågar inte hoppas på något eftersom det lika gärna kan vara den där kärringen ?Röd? som är i antågande. Har blivit besviken ganska många gånger så jag vill inte ta ut något i förskott, men visst kan man inte låta bli att ibland tänka att det är något där inne

    Ägglossning är ett kapitel för sig. Känner man sin kropp så vet man ju på ett ungefär när man ska ligga. Tester är ju dock ett bra komplement för oss som vill ha svart på vitt. Testa igen i morgon. Ha en fin kväll.
  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-15 06:00:07 följande:

    Fick aldrig något positivt test denna gång men kändes som att jag hade ägglossning igår. Så nu är det bara att vänta på symptom igen då. Nej jag tar inte heller ut något i förskott längre. Förväntar mig inget annat än att mensen dyker upp om två veckor igen.


    Nähä, det sket sig igen. Mensen kom nu på eftermiddagen. Min dröm om att bli trebarnsmamma blir nog aldrig sann. Skit också. Ska sova nu så jag slipper tänka på eländet. Hoppas att det kommer gå bättre för dig. Kram och all lycka till. /Annie
  • Tvillingarna14
    FruganK78 skrev 2020-12-17 05:26:04 följande:

    Men neeeej, beklagar Annie! Så ledsen för din skull! Tror inte det kommer gå bättre här. Känner i hela kroppen att mensen lär komma punktligt som en klocka även denna gång.

    Kram på dig.


    Tack för kramen hörru Frugan78. Uppdatera gärna vad som händer.
Svar på tråden 40 + med bim slutet av november/början december