• Anonym (Oj)
    Tue 10 Nov 2020 19:23
    719 visningar
    25 svar
    25
    719

    Gravid två veckor efter förlossning?

    Pimpinellan skrev 2020-11-10 18:14:02 följande:

    Läs vad jag skrivit. Det är 100% omöjligt att plussa 2 veckor efter missfall. Du måste försöka ta in den här infon. Jag förstår att det är svårt, Du är nog fortfarande i chock efter ditt trauma. men inget blir bättre av att du går runt och inbillar dig att du är gravid på nytt. Bearbeta det jobbiga du varit med om och ta hand om dig!


    Du Pimpinellan, du menar kanske väl, men oj vad hård du låter i tonen. Du är inte TS doktor eller barnmorska och helt hundraprocentigt säker kan du inte vara på att TS inte är gravid igen. Osannolikt ja, men absolut omöjligt är det inte. Om TS nu mår bättre av att hoppas på en ny graviditet så finns det väl ingenting som säger att det är fel? Du reagerar på ditt sätt i sorg, och hon reagerar på sitt sätt. Det finns inget svart eller vitt. TS måste inte alls (som du skriver) ta in din info, hon behöver inte läsa vad du skriver. Och det är inte säkert att hon inbillar sig något. Coola ned dig lite och jobba på empatin!
  • Anonym (Oj)
    Mon 16 Nov 2020 15:09
    #17
    Liso001 skrev 2020-11-16 14:31:07 följande:

    Hej!

    Jag blev faktiskt ledsen av den hårda tonen av Pimpenellan. Det går att framföra det på en trevligare vis och det tycker jag är viktigt i såhär känsliga frågor.

    För uppdatering kan jag säga att nu har det gått en vecka sedan det första resultatet var positivt och testen är starkare positiva nu. Jag har också fått mer gravidsymtom.

    Jag tror alltså att trots att det verkar ovanligt så kan det ske. Alla kroppar är olika och vi lyckades väl pricka rätt i ägglossningen.

    Fortfarande är det tidigt och mycket kan hända men i nuläget är testen positiva och det beror inte på tidigare hormoner som ?hänger kvar? eftersom nivåerna ökar successivt.


    Åh stort grattis! Så fantastiskt! Håller alla tummar att det går vägen nu! Försök att inte ta åt dig av den tuffa tonen här. Familjeliv är hemskt med alla som tycker sig veta rätt trots att de inte har all bakgrundsinfo! Förstår precis varför du blev ledsen.
Svar på tråden Gravid två veckor efter förlossning?