Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Grönt från bröstvårta och luktar svett

    Det där är inte alls bra!! Ring vc idag, har de ingen tid ska du söka akutvård! Det låter som en infektion, den måste behandlas!

  • Anonym (K)
    Anonym (Ts) skrev 2020-11-13 10:04:33 följande:

    Jag har även obalans i underlivet (flytningar har luktat illa till och från). Problemet började när jag åt p-piller under sommaren. Slutade efter att ha blödit i 8 veckor nonstop.

    Bör jag kontakta min gynekolog eller vårdcentralen?


    Har du ringt vc än?? Du måste kontrollera det där med bröstet omgående hos en läkare, det andra är inte lika akut och du kan ringa gyn. Men du verkar ha en infektion i bröstet, kommer antagligen behöva antibiotika och inte för att skrämma dig men det kan vara riktigt farligt! Du måste söka vård IDAG, akut om inte annat.
  • Anonym (K)
    Anonym (Ts) skrev 2020-11-15 07:41:14 följande:
    Nej inte ringt ännu. Tar det på måndag. Hade lika i somras när hag slutade med p-piller (åt det bara i 5 veckor)
    Ok, du förstår inte allvaret så jag får väl ta bladet från munnen. Om du har en infektion som inte behandlas kan du faktiskt dö. Det spelar ingen roll vad du haft tidigare, du är ingen läkare. Grön sörja från bröstvårtan är en stark varningssignal!
  • Anonym (K)
    Anonym (Ts) skrev 2020-11-17 16:16:05 följande:

    Jag vill även förtydliga att det är tunt som grönt vatten och inte mycket utan kanske 2-3 droppar Max! Jag har fått ut det när bröstet varit svullet, ömt och jag tryckt hårdare. Nu var det inte svullet och hon tryckte försiktigt...


    Be om att få med dig ett provrör hem som du kan samla några droppar i nästa gång det sväller. Det kan omöjligt vara normalt!
Svar på tråden Grönt från bröstvårta och luktar svett