• Silverjenny

    Vad gör min dotter hos äldre män

    Att hon spenderar mycket tid i stallet är inget konstigt i sig, det är en tidskrävande hobby och det är inte svårt att spendera hela dagarna i stallet. Det blir ett andra hem bokstavligt talat.

    Jag tycker du ska vara försiktig med att projicera din historia och dina nojor på andra när du inte har några som helst belägg för det. Stallägaren verkar vara sjysst och reko säger du, dottern har inte sagt eller gjort något som borde göra dig misstänksam. Det är troligen helt oskyldigt, de mockar och bär hö och pratar häst. Dessutom är de väl knappast ensamma där, är din dotter den enda som har sin häst uppstallad där? Det kryllar väl av tjejer och tanter i stallet och för stallägaren är din dotter bara ännu en hästtjej.

    Enda anledningen för dig att misstänka något är för att han är man, skulle du tänka likadant om det var en kvinna? Hon kan ju vara lesbisk?

    Varför inte engagera dig i din dotters intresse och börja hänga själv i stallet? Då får du mer insyn och märker väl om det nu skulle vara några slags vibbar mellan stallägaren och din dotter. Många mammor är med i stallet, hjälps åt med att sköta hästen och tittar på när dottern rider. Det blir ett gemensamt intresse och som ponnymamma får du en unik möjlighet att umgås med din tonårsdotter. Du kanske ska prova på att börja rida själv?

    Var glad att din dotter har hittat en så fostrande bra hobby, som både tränar kroppen och lär henne bli ansvarstagande, modig och tydlig. Dessutom tar den så mycket tid och innebär tidiga morgnar mm att hon inte hinner springa med killar, festa och dricka (för risken att hon ska träffa på dåliga killar är 1000 gånger större utanför stallet!)

Svar på tråden Vad gör min dotter hos äldre män