Inlägg från: Anonym (s) |Visa alla inlägg
  • Anonym (s)

    Vill ragga på snickaren

    Hinta om du ska göra det först när dom börjar bli klara för annars kan det bli olidligt för stackaren. Har en kompis som skulle göra ett jobb hos en kvinna som började stöta på honom och han tyckte det var skitjobbigt han ville bara göra sitt jobb.

  • Anonym (s)
    Anonym (Snickarglädjen) skrev 2020-11-21 20:52:05 följande:
    Men Herregud, du vet ju inte om han är attraherad av mig också. Det är ju en jätteskillnad om någon man är attraherad av eller inte stöter på en. Om jag var en kvinnlig snickare och åkte hem till den här mannen och snickrade så skulle jag bli skitglad om han stötte på mig. Jag skulle röra honom tillbaka om han rörde vid mig. Skulle det vara någon jag inte var attraherad så skulle jag avböja.
    Dock vet jag många hantverkare som klagar på att kvinnor stötter på dom och är jobbiga när dom jobbar. Och nej det är inte säkert att alla säger ifrån många kan tycka att det är pinsamt. Förövrigt var väl snickaren upptagen och då är det off limits oavsett. Jag är själv man och skulle tycka det vore skitjobbigt med någon som försöker få omkull en när man arbetar. Det skulle bara kännas obekvämt och pinsamt.
Svar på tråden Vill ragga på snickaren