• AndreaBD

    Hur många personer träffar du?

    Jag umgås bara med min man och med mina barn, och med kollegorna, eftersom jag ju ändå måste jobba tätt ihop med dem. 

  • AndreaBD
    Anonym (Svårt att räkna) skrev 2020-11-21 09:37:24 följande:
    Covid19 ÄR wn agresiv sjukdom för en liten andel, inget snack om dwn saken. Och det Ärsupertufft för de som hobbar på covid-iva. Men det står INTE i proportion till alla restriktioner.

    Hur tror folk att den offega sektorn finansiras? Är det krogarnas, nöjesfälten, idrottsföreningarna och allas andra företags fel att intensivvården är underdivensionerad? Ingen som tänker på alla skatteintäkter som kommer därifrån?

    Ett visst ansvar blr vi alla ta, som att tänka på hygien, hista och nysa i armveck, stanna hemma vid symtom. Men att alla ska bli lydiga erimiter, sluta med allt som ger glädje i livet. Vad är nästa steg? Det är sunt med människor som vägrar vara marionettdockor och tänker längre än näsan räcker.
    Du tänker inte ett dugg realistiskt där. Smittspridningen ökar så extremt om man inte gör något att stoppa den, då skulle vi kunna få tusentals fler döda inom några veckor. Att förhindra det - självklart är det då värt att ha strikta restriktioner i några veckor för att bryta den trenden. Sedan kan man förstås gå tillbaka till att vara "lagom försiktig". 
Svar på tråden Hur många personer träffar du?