Inlägg från: Anonym (what) |Visa alla inlägg
  • Anonym (what)

    Hyresvärd har bytt lås och kommer slänga allt på tippen?!

    Jag antar att det är så pass privat att du bor i en källare utan kontrakt? I annat fall beter sig värden alldeles fruktansvärt olagligt.

  • Anonym (what)
    mari123 skrev 2020-11-21 17:38:44 följande:

    1974 flyttade jag till egen lägenhet och från den dagen har min PRIO ETT varit att betala hyran. Finns inte pengar till mat efter det......shit happens.......man har tak över huvudet.


    Jag vet inte varför TS inte har betalt sin hyra, men jag kunde inte betala min hyra när jag hamnade mellan Försäkringskassa och och soc. Jag kunde inte köpa riktig mat eller betala elräkningen heller.  Livet är en sak som händer, vet du, och döma utan att veta är dumt. 
  • Anonym (what)
    mari123 skrev 2020-11-21 19:09:22 följande:
    TS problem är ju att hon tänker att hyresvärden ska slänga hennes saker på tippen! Jag tror INTE att han gör det om hon kontaktar honom. Han är säkert jätteglad att slippa den frakten......flyttstädningen får han väl också på sitt bord? NÄR man hamnar i ett läge där man inte kan betala hyran så kan man få hjälp MEN då måste man själv söka den. 
    TS problem är att ha blivit olagligen utelåst från sin bostad och hotad att få sina ägodelar bortforslade till tippen av en person utan rätt att göra detta.
Svar på tråden Hyresvärd har bytt lås och kommer slänga allt på tippen?!