• Sat 21 Nov 2020 23:13
    1326 visningar
    50 svar
    50
    1326

    Är jag helt körd? :(

    Ärligt talat så är det inte supermycket pengar i alla fall. När du väl börjar jobba kan du ju köra övertid och leva billigt, så går det ändå hyfsat fort att betala. Tråkigt det du varit med om.

  • Sat 21 Nov 2020 23:40
    #3
    Anonym (M) skrev 2020-11-21 23:24:48 följande:

    Anmäl honom? Har han bilen nu?

    Om du inte betalar kanske kronofogden tar bilen?


    Anmälan tog jag förresten för givet att det var gjort i första hand. Om det är bilen som är belånad så är det ju den som är säkerheten, men jag uppfattade det som att han tagit ett privatlån och köpt den?
  • Sun 22 Nov 2020 09:54
    #13
    Anonym (Ingen framtid) skrev 2020-11-22 04:07:48 följande:

    Men alltså snälla någon lägg ner med alla förutfattade meningar och pekpinnar. Hur orkar ni??!

    Herre jösses.

    Han har lyckats knäcka min kod på min telefon också när han skulle snoka. Han lyckades knäcka min kod till min dosa som bestod av mitt födelsedatum 1711 (17/11). Såna människor är smarta. Tyvärr.

    Jag är fan inte så blåst så jag ska dela med mig av min kod till min bank med någon jag varit med inte ens 1 år och plus med mitt förflutna så litar jag inte på människor.

    Och tyvärr jag är inte efterbliven att någon ska sköta mina pengar.

    Och efter att ha sökt runt så visst kan man ta lån utan någon kreditupplysning och att inte få hem några papper, för tydligen kan man signera papper digitalt . Och JA man kan få lån med studiemedel då jag har maxlån och bidrag, så detta räknas som en inkomst tydligen och sen har jag inga andra lån eller betalningsanmärkningar. Min väninna som är sjukskriven till och med lyckades få ett lån, då vi testade om det skulle gå igenom för jag ville se hur lätt det är. Tydligen bryr sig inte såna företag så länge dem får in pengar och ränta på det. det är dem som går i vinst inte personen som tagit lån.

    Har redan försökt med allt och försökt anmäla men det las ner och det går fan inte bevisa att han köpt bilen för dessa pengar då han spelade på hästar och kunde vinna stora summor ibland.

    Skrev här för jag ville ha svar på om jag kan fixa ett bra liv i framtiden eller om det är kört men vad får man för svar??? Bara om det som hänt inann som jag inte ens kan göra något åt eller påverka!

    Och massa dömande kommentarer som att jag är helt jävla dum i huvudet.

    Hoppas innerligt att alla ni som kommenterar och kommer med era pekpinnar att ni alla ska träffa på en narcissistisk, manipulativ skitstövel som både psykisk, fysisk och ekonomiskt misshandlar er, så ska ni kanske då tänka er för innan ni öppnar er mun och ska leka smarta och hoppas att ni då tänker på mig som skrev detta inlägg.

    Fy fan för såna som er!

    Ångrar att jag ens skrev på denna sidan och ville ha råd.


    Det är alltid så på denna sida, det finns så många sjuka människor som inte har något annat att göra än att klanka ned på andra. Förmodligen får det dom att glömma sina egna misslyckade liv ett tag.

    Hur mycket tjänar du som ny när du får jobb? Jag tror att du kan betala mycket fortare än vad du tror. Du kan ju också erbjuda dig att jobba storhelger och lite extra övertid. Men som andra sagt, förhandla om ränta eller byt bank är bra råd.
  • Sun 22 Nov 2020 22:25
    #37
    Anonym (Ingen framtid) skrev 2020-11-22 21:31:16 följande:

    Ångrar jag gick med på denna hemska sida. Usch vilka ruttna människor det finns! Ni är misslyckade aborter allihop, ni är lika ruttna som era föräldrar som uppfostrat er som totalt misslyckats med det. Hur vissa människor är, är pga föräldrarna.

    Tappat hoppet på mänskligheten när man ser hur äckliga vissa människor är.

    Tack för de få bra tips jag fått.

    Trots allt jag gått igenom så står jag ändå på egna ben, har utbildning på G och en bra utbildning. Har en lägenhet och tak över huvudet. Tagit mig igenom bortgång av förälder och 2 destruktiva förhållanden där det ena kunde avsluta mitt liv. Men jag står kvar. Ni som kommenterar skit och ska leka smarta ni hade säkert suttit och skurit upp era armar och supit skallen av er och börjat knarka, för ni hade inte klarat av det.

    Fy för denna sidan. Tack och hej


    Med den attityden ångrar jag att jag ens försökte hjälpa. Men visst, fråga inte nästa gång.
Svar på tråden Är jag helt körd? :(