Inlägg från: Anonym (Frida) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frida)

    Missbelåtna kvinnor dejtappar

    Det ÄR ganska många killar på dejtingapparna som är oseriösa (vill ha ons/gifta/inte svarar/inga bilder eller information tex.) men jag utgår ifrån att det finns oseriösa tjejer med. Det är en hel del killar som också har lite bittra texter, typ "tveksam på om det finns någon vettig här", "det är ändå ingen som läser", bilder på citat som är lite negativa mot kvinnor, osv.

    Så jag håller med dig, det är dåligt med vettiga karlar, men det är inte så svårt att sortera bort dem, så det är inget stort problem. Å andra sidan är det inte så lockande med texter som klagar på det...

  • Anonym (Frida)
    Anonym (Bittra, ensamma singelgummor.) skrev 2020-11-23 23:50:34 följande:
    Ja, det är mycket bitterhet på de där sidorna.
    "Trött på killar som bara har en sak i huvudet"
    "Börjat ge upp hoppet om att träffa seriös man"
    "Skriv inte till mig om du är bla bla bla"
    osv.
    Det står precis likadant på en del killars sidor...
    Jag tror inte att det handlar om kön, utan mer om hur man är som person. En del har inte riktigt känslan för hur saker man säger eller skriver uppfattas av andra. De som skriver så som du citerar tror säkert att det ska locka till sig personer som är seriösa, vettiga, inte slutar skriva, inte bara är ute efter matchningar, osv, men jag tror mer att det får dem att framstå som bittra, och att det snarare skrämmer bort folk.
    Det finns massa knepiga killar på dejtingapparna, men också massa bra killar. Jag har träffat många, men därifrån till att man skall bli kär i någon är steget långt, har jag upptäckt. 
Svar på tråden Missbelåtna kvinnor dejtappar