Inlägg från: Anonym (Anna Fjäll) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna Fjäll)

    Missbelåtna kvinnor dejtappar

    Betydligt lättare att hitta ligg än kärleken och när man för fjärde gången i rad blivit lovad seriös kärlek men fått ligga och inget mer blir man både cynisk, bitter och less...

    Jag gav upp dejtingapparna och letade på annat sätt på nätet och det gick mycket bättre..

  • Anonym (Anna Fjäll)
    Pinotage skrev 2020-11-22 10:18:45 följande:

    Vart letade du då någonstans ?


    Ett forum för singlar med ett gemensamt intresse i fokus på Facebook. Det gemensamma intresset förenar oss i massa sköna inlägg och diskussioner, tips, trix och blandas med sökning av en partner. Det är avslappnat och man slipper skitnödighet och prettofolk. Och efter en månad så hade jag klickat med en man och vi är nu i ett par.
  • Anonym (Anna Fjäll)
    Anonym (Blåås) skrev 2020-11-22 11:00:00 följande:

    Har varit med i några grupper på facebook, och ingen av dom var avslappnad. Det var tjafs där också, och folk som ville ha drama/bråk.


    Var med i några rena singelgrupper ett tag också som är precis som apparna men på Facebook och det var ingen trevlig upplevelse alls.

    Bättre funkade det i de två grupper som fokuserade på intresset och som dessutom hade världens bästa moderering. Fördelen där var att vi var många som kände till varandra på ett eller annat sätt så drama behövdes aldrig.
  • Anonym (Anna Fjäll)
    Anonym (Blåås) skrev 2020-11-22 11:23:04 följande:

    Det var inte singelgrupper, det var grupper för olika intressen.


    Ja fast nu pratar vi om dejting. Det finns många grupper som utgår från ett intresse och så gör man en singelgrupp av det. Tex "singlar med motorcykel"
Svar på tråden Missbelåtna kvinnor dejtappar