Inlägg från: Anonym (styvförälder) |Visa alla inlägg
  • Anonym (styvförälder)

    Fira nyår med barnens mamma?

    Första året är ju alltid jobbigast, om dom nyligen skilt sig är det svårt att bryta helt tvärt.
    Han hade "tur" att få ha barnen på jul och då ska dom fira i hop, hon fick nyår och skulle då kanske för första gången få fira själv.
    I dessa corona tider ska man ju heller inte umgås vänner på middagar och fester så förstår att hon vill fira med sina barn.
    Vet inte vad barnen vill men om det är första året kanske även dom tycker att det är roligt att mamma är med.

    Om ni bara träffats några månader och inte ens gått ut med att ni är ett par vet ju ingen det, vet barnen ens att ni är tillsammans?
    Annars vore det ju konstigt att just på nyårsafton göra det mer eller mindre officiellt att ni är ett par, för om det skulle vara du och mannen och hans barn som firar ihop blir det ju så uppenbart, kanske inte rätt tillfälle för barnen just då.
    Hade det varit en större tillställning med flera närvarande och du var en av dom kunde du ju vara en vän bland de andra, i år kan man ju inte ha fester på nyår.
    Kanske om det vänder kan man ha en middag med ett par vänner men det vet vi ju inte än dom det går.

    Förstår verkligen att du skulle vilja fira nyår med din nya men kanske ni får vänta tills ni gått ut med att ni är ett par.
    Hade han inte haft barnen hade ni kanske firat ihop men nu har han barnen och om ni inte gått ut med att ni är tillsammans är det nog fel dag.
    Vad vill mannen själv?
    Vad vill barnen? 

Svar på tråden Fira nyår med barnens mamma?