• Anonym (??)
    Sun 22 Nov 2020 12:12
    3031 visningar
    31 svar
    31
    3031

    Min 22 åriga son vägrar flytta ut

    pelleth skrev 2020-11-22 11:58:22 följande:

    Jag är ensamstående med en son på 22 år. Han sitter bara på sitt rum (mitt sovrum) och spelar datorspel hela dagarna. Jag har försökt få honom att flytta ett flertal gånger men inte lyckats. Enligt honom så skulle han inte ens bry sig om jag dog, detta gäller även hans mamma som inte bott tillsammans med oss sen han var 8 år. Själv blev jag tvungen att hyra ut hans sovrum för att få det att gå ihop ekonomiskt då han inte betalar hem till hyran. Själv har jag fått bosätta mig i min husvagn så länge.
    Min fråga är enkel. Finns där någon myndighet som kan hjälpa mig att avhysa honom från min lägenhet så jag kan få ett normalt liv igen?
    Han har till och med hotat med att jag får ta till polisen för att han skall flytta och då skall han slå sönder lägenheten innan.
    Nu skall han äntligen gå till Soc på måndag, har även mailat dem att det här måste få ett slut men tror tyvärr inte de kommer hjälpa mig att få honom att flytta.
    Någon som varit med om samma?


    Vad har sonen för bakgrund? Diagnoser tex, för det här låter inte som en "vanlig" tonåring? Det låter som om han kommer behöva rejält med stöd (av någon instans) när han väl flyttat. 
Svar på tråden Min 22 åriga son vägrar flytta ut