• Sun 22 Nov 2020 13:13
    9018 visningar
    202 svar
    202
    9018

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Det som långvariga singlar ofta råkar ut för är att dom nånstans med tiden slutar reflektera över sitt eget beteende och bara ser alla andras fel och brister. I början är de flesta alerta och villiga att se ödmjukt på tillvaron som singel och förstår varför man är singel och vill förändra det man vet kan vara en brist. Men nånstans på vägen slutar detta och istället blir det alla andras fel att man fortfarande är singel. En egenskap som inte alls attraherar och väldigt starkt lyser igenom när man tar kontakt.

    Alla stöter på 2-3 fel personer en kort period innan det blir rätt. Men när flera år passerat och alla fortfarande är idioter utom en själv då är man verkligen ute och snedseglar på allvar.

  • Sun 22 Nov 2020 13:39
    #6
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 13:29:43 följande:

    Jag är den minst dömande av människor. Jag är jävligt simpel och lättgående kille som inte ställer krav på vad man har för hobby och behöver inte ha 10 av 10 i gemenskap.

    Tror att dom flesta killar kan känna igen sig i denna tråd men att tjejer "blir trampade" på tårna lite kanske av denna tråden. Men det är ju precis såhär det är för oss snälla killar.

    Jag ser inga brister i mig själv som person men tjejer kan hitta de minsta o göra det till en stor sak. Säger man "hmm" när man svarar på en fråga, ja då var man inte ärlig. Tog man 4 sek förlänge innan man svarade då var man inte social... Gör man ett ytte pytte fel som kille under dejt fasen är man rökt! Men då ska man först också gå igenom den okulära besiktningen och tjejer har mage o säger att jag är "kräsen" för att jag inte vill träffa nån som har barn innan???

    Och det där med barn är oftast helt sant bara det att tjejer antingen ljuger för sig själv, eller drar snyffthistorien istället för att erkänna att dom inte orkade kämpa för förhållandet och nu letar efter "drömprinsen"


    Du har själv inga barn och ändå tycker du att du vet bättre om mammors situation än dom själva? Är inte det att skjuta sig själv i foten?
  • Sun 22 Nov 2020 16:25
    #23
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 16:17:31 följande:

    Rent o skärt skitsnack!!! Jag tror faktiskt inte en enda av er som skrivit i denna tråden är singlar, ni har inte den blekaste om hur det är. 

    Jag har gjort förändring under dessa 7 år, jag har ett eget place, massa pengar på banken, egen bil 2018 modell, den börjar bli gammal så ska byta till sommaren till 2021 modell. Jag gymmar 4-6ggr i veckan. MEN.... jag är kanske lite återhållsam i det sociala, jag har vänner men när jag lär känna nån ny, t.ex en dejt så kan jag vara blyg och ibland blir det "krystat" när man ska prata. 

    Jag kollar aldrig på TV och läser inga nyheter utom börsen då så jag har inte jätte koll på vad som händer i världen (nej jag har dock inte missat Covid19) och kan därför inte så enkelt prata om vardagliga nyheter. Vette fan om det är där skon klämmer. 

    Jag har fått bekräftat utan massa olika (utomstående) att jag ser okej ut, trevlig men inte HUNK-kategorin kanske en 5.a och jag tror det är därför dejting marknaden inte går så bra. Därav man blir less på skiten.

    Tjejer nöjer sig inte hur bra man än är som person för dom lär inte ens känna en. Men sen när man väl får till en dejt, o ALLT inte är perfekt då drar dom. 

    Det är förmodligen likadant även sen när dom fått barn och kärlekspolletten trillat ner "ojdå han är ju ful och säger fel saker ibland jag lämnar idioten och öppnar dejting konton för o få bekräftelse och hitta hunken jag vill ha, min egen mister perfekt" lycka till säger jag bara!!! OMG vilken skev jävla värld detta har blivit...

    Vad bottnar detta i? Jag vet att media har vinklat en hel del hur det perfekta förhållandet ska vara och även att sex and the city förstörde sjukt många kvinnors tänk, med att man kan vara singel och stark som självständig. Jag vet inte men många kvinnor växer förmodligen till sig och fattar detta när det är försent.... (tyvärr även för mig då) 

    Jag vet inte om man ska skratta eller gråta över dagens dejtingmarknad men jag kan konstatera att den är "skruvad". 

    Den som säger att jag är incel kanske ska kolla lite närmare på sig själv istället för då är det ni som dömer mig? Jag placerar inte ens folk i raser... Jag säger människor. 


    Nu förstår jag, du driver med oss.

    Så var det med det.
  • Sun 22 Nov 2020 16:51
    #30
    +1
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 16:28:37 följande:

    LOL när en tråd blir för komplicerad och civiliserad så drar du troll kortet. Fan va fegt!


    Nä snarare så konstaterar jag att en person som är så verklighetsfrånvänd och inte kan se vart det går fel utan måste skylla på andra givetvis måste driva med oss. Så korkad kan nämligen ingen vara. Så är du dum på riktigt eller låtsas du bara?
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!