Inlägg från: Anonym (Herxesbraxus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herxesbraxus)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Tjabba!

    Jag är 30+ varit singel i 7 år. Varit aktiv på dejting marknaden åtminstone 4 år. Inte ens dom mest trasiga tjejerna vill dejta mig vilket får mitt självförtroende att droppa drastiskt.

    Kan det vara så att tjejer inte vill träffa killar längre eller? Många tjejer som jag pratat med (men som jag dock aldrig fått träffa) säger ofta att dom bara träffat dåliga killar och då tänker jag för mig själv att "nu har du träffat en bra man här med gott hjärta och kommer ta bra hand om dig!"

    Antingen slutar dom prata med mig eller så vill dom aldrig ses :( vilket även har fått mig att känna att dejtingen idag är inte så jävla seriös... Vad letar tjejerna på dejtsajterna efter igentligen? Man ser ju många ansikten man sett sen länge att dom är kvar på samma ställe som mig, men dom är ju tjejer så dom väljer ju bara kille så är det klart sen , det är inte så enkelt för oss killar.

    Jag har haft 2 dejter på dessa år som singel och några telefonsamtal som inte leder någonstans....

    Fan jag vill bara ha en tjej men det verkar inte gå i detta landet... Det enda kravet jag har är att tjejen inte har barn sen tidigare då detta betyder att hon lämnar förhållandet alldeles för lätt och inte kämpar för att få det att fungera, ev. Skaffade barn med första bästa killen bara för att få barn och nu letar efter "drömkillen". Nä usch för såna jävla människor.

    Jag dejtade en tjej under några månader men hon var alkis, hade inget jobb och inte heller körkort så det skulle aldrig fungerat så jag var tvungen att avsluta det för jag är värd bättre.

  • Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!
  • Anonym (Herxesbraxus)

    Jag är den minst dömande av människor. Jag är jävligt simpel och lättgående kille som inte ställer krav på vad man har för hobby och behöver inte ha 10 av 10 i gemenskap.

    Tror att dom flesta killar kan känna igen sig i denna tråd men att tjejer "blir trampade" på tårna lite kanske av denna tråden. Men det är ju precis såhär det är för oss snälla killar.

    Jag ser inga brister i mig själv som person men tjejer kan hitta de minsta o göra det till en stor sak. Säger man "hmm" när man svarar på en fråga, ja då var man inte ärlig. Tog man 4 sek förlänge innan man svarade då var man inte social... Gör man ett ytte pytte fel som kille under dejt fasen är man rökt! Men då ska man först också gå igenom den okulära besiktningen och tjejer har mage o säger att jag är "kräsen" för att jag inte vill träffa nån som har barn innan???

    Och det där med barn är oftast helt sant bara det att tjejer antingen ljuger för sig själv, eller drar snyffthistorien istället för att erkänna att dom inte orkade kämpa för förhållandet och nu letar efter "drömprinsen"

  • Anonym (Herxesbraxus)
    Mr K69 skrev 2020-11-22 15:13:41 följande:
    Om du för sju år sedan insett att du behöver ändra något på dig själv så hade du inte levt som singel idag.
    Rent o skärt skitsnack!!! Jag tror faktiskt inte en enda av er som skrivit i denna tråden är singlar, ni har inte den blekaste om hur det är. 

    Jag har gjort förändring under dessa 7 år, jag har ett eget place, massa pengar på banken, egen bil 2018 modell, den börjar bli gammal så ska byta till sommaren till 2021 modell. Jag gymmar 4-6ggr i veckan. MEN.... jag är kanske lite återhållsam i det sociala, jag har vänner men när jag lär känna nån ny, t.ex en dejt så kan jag vara blyg och ibland blir det "krystat" när man ska prata. 

    Jag kollar aldrig på TV och läser inga nyheter utom börsen då så jag har inte jätte koll på vad som händer i världen (nej jag har dock inte missat Covid19) och kan därför inte så enkelt prata om vardagliga nyheter. Vette fan om det är där skon klämmer. 

    Jag har fått bekräftat utan massa olika (utomstående) att jag ser okej ut, trevlig men inte HUNK-kategorin kanske en 5.a och jag tror det är därför dejting marknaden inte går så bra. Därav man blir less på skiten.

    Tjejer nöjer sig inte hur bra man än är som person för dom lär inte ens känna en. Men sen när man väl får till en dejt, o ALLT inte är perfekt då drar dom. 
    Det är förmodligen likadant även sen när dom fått barn och kärlekspolletten trillat ner "ojdå han är ju ful och säger fel saker ibland jag lämnar idioten och öppnar dejting konton för o få bekräftelse och hitta hunken jag vill ha, min egen mister perfekt" lycka till säger jag bara!!! OMG vilken skev jävla värld detta har blivit...

    Vad bottnar detta i? Jag vet att media har vinklat en hel del hur det perfekta förhållandet ska vara och även att sex and the city förstörde sjukt många kvinnors tänk, med att man kan vara singel och stark som självständig. Jag vet inte men många kvinnor växer förmodligen till sig och fattar detta när det är försent.... (tyvärr även för mig då) 

    Jag vet inte om man ska skratta eller gråta över dagens dejtingmarknad men jag kan konstatera att den är "skruvad". 

    Den som säger att jag är incel kanske ska kolla lite närmare på sig själv istället för då är det ni som dömer mig? Jag placerar inte ens folk i raser... Jag säger människor. 
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Sanna) skrev 2020-11-22 16:08:03 följande:

    Det är nog väldigt svårt att träffa någon om man inte har några aom helst "krav" utan bara vill träffa nån vem som helst. Få människor vill vara "vem som helst", man vill känna sig omtyckt, utvald och älskad för den man är inte aaccepterad för att man är en "tjej utan barn".

    De flesta vill ha en partner som man trivs med, som man har bra samtal med som man har roligt tillsammans med osv. Och eftersom folk är olika är det olika saker som man finner intressanta och roliga. Du bör ju fu dera lite mer på vad du uppskattar hos andra människor och försöka hamna i sammanhang där du träffar många människor och där du har möjlighet att träffa någon som du uppskattar för den hon ör.

    Samma gäller förstås motsatt. Det räcker inte att inte vara elak utan tjejerna vill tråffa nån som just de har roligt och trivs tillsammans med.


    Mycket bra inlägg, här har vi en som fattar!!! 

    Men tyvärr så funkar det inte så idag, för först som sagt så ska man gå igenom den "okulära" besiktningen. Sen ska man skriva nått som är jätte intressant och inte vara vardaglig för att ens få ett svar (Hej, hur mår du? duger inte). 

    Klarar man det så kommer "telefonintervjun" och efter det så får man KANSKE en dejt och efter den om det inte var 100% bra så hör man oftast inget mer. 

    Jag tror att man växer in i en relation inte att kemin finns där från och med första dejten. Men tyvärr så är 99% av alla tjejer så insnöade på de där med kemin på första träffen. Jag är inte kräsen och jag vet vad jag vill ha, jag vill träffa en tjej som har sin skit ordnad, hon ska jobba, inte ha barn och vara trevlig. Resten tar man som det kommer. Vad fan är det som ska vara så mer komplicerat? 

    Jag är hur chill som helst som person men jag är inte "rolig hela tiden". Men jag kanske ska börja spela ett spel och låtsas vara nån jag inte är? Det är nog det enda sättet att faktiskt lyckas o komma till fasen som kallas förhållande.
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Fjäril kär skrev 2020-11-22 16:25:33 följande:
    Nu förstår jag, du driver med oss.

    Så var det med det.
    LOL när en tråd blir för komplicerad och civiliserad så drar du troll kortet. Fan va fegt!
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Sara) skrev 2020-11-22 16:33:14 följande:
    Om du är över 30 år och har som intresse att gymma och tjäna pengar så är du nog inte så intressant för många, när du dessutom lägger till att du inte följer några nyheter faller du ännu mer. Du är vuxen nu och ska/borde engagera dig i något mer än dig själv, dvs omvärlden. Om du på riktigt tror att singeltjejer med barn är losers så låter det som att du aldrig lärt känna någon frånskild, aldrig har pratat med någon- lever du så instängt?

    Vad gör du med dina vänner? Vad pratar ni om? Vad har du för åsikt politiskt? Hur är din relation med din familj?

    Och följdfrågorna är då- vad pratar du om på dejterna? Hur visar du vem och var du står? Det måste väl finnas mer av dig än ett fint yttre och ett fett bankkonto? Om du dejtar barnfria tjejer är förstås målet att hitta någon att bilda familj med, vilken egenskap tror du är viktigast? Självklart är det bra att du jobbar och tjänar pengar, men utöver det är det vem du är, vilka intressen och vänner du har och hur era liv synkar ihop. Om du fyller dina dagar med gymmet, hur ska du ha tid för en relation? Det handlar inte om att män ska vara perfekta, det handlar om att se en framtid vilket man inte gör om någon bara upplevs som ytlig.
    Jag TROR att många men inte alla singeltjejer med barn har helt fel sätt på förhållande från början ev. bara tog första bästa killen o skaffade barn med honom för att inte bli barnlösa (japp helt egotrippat tänkt av dessa) och sen när ungen kom till världen så blev förhållandet för jobbigt och dom skiter i ungens bästa för att växa upp med båda föräldrarna och anledningen till resten av dessa är att de inte tänkte steget längre att KAN JAG LEVA RESTEN AV MITT LIV MED DENNA MAN!? innan dom skaffade barn. Nu blir massvis med barn lidande och det är jävligt synd om dom. Och med tanke på att dagens generation är rätt skruvade så lär det inte bli bättre, när dessa stackars barn växer upp utan tryggheten av sin mamma och riktiga pappa. Detta är en samhällsfråga utan dess like. 

    Jag skulle aldrig skaffa barn med nån som jag inte viste att det skulle hålla livet ut med. Jävligt oansvarigt att göra så. Sen har vi kanske 1% av alla som skaffade barn med en kille som faktiskt var ett as och slog tjejerna eller barnet och då kan jag ha förståelse för detta med att lämna. Men alla andra skäl är ogiltiga, skaffar man barn med en person då håller man ihop som en familj, annars ger man fan i att skaffa barn. Så enkelt är det. 

    Men det var inte detta tråden handlade om så tillbaka till topic. 

    Jag umgås med mina vänner och snackar med dom om allt mellan himmel o gjord, en del har jag gemensamma intressen med så då gör vi det ihop. Vi går ut ibland och tar en bärs, många har dock skaffat familj så då glider man ju uppenbarligen isär när man lever så olika liv och umgås inte lika mycket såklart.  

    Min relation till min familj är bra, dock har alla syskon egna familjer och barn så jag är det svarta fåret kan man väl säga. Mor och far bor fortfarande ihop och är lika kära som den dagen som dom träffades, dom höll dock på att gå isär en gång men dom är inte lika veka som 99% av övriga par verkar vara och kämpade igenom sina olikheter och är väldigt lyckliga idag. 

    Jag skiter blankt i när kungen fyller år, hur många länder det finns i världen och vad som hände för 500 år sen är inte intressant och kommer inte hjälpa mig leva längre. Likadant med politik min röst är en fis i rymden där så jag skiter i att rösta vem fan bryr sig, jag lägger hellre tid på att bli en bättre människa själv än att slösa mina sista 40 år med politik jag ändå inte kan förändra. 

    Vad jag pratar om på dejt? Ja det beror väl helt på hur stämningen är såklart, men i regel så pratar man väl om hur ens uppväxt var, vad som är viktigt i ett förhållande, hur dom kommer överens med sin egna familj och vad som händer när dom inte är hemma eller på jobbet typ. 
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Mariette) skrev 2020-11-22 18:08:26 följande:

    En kvinna utan barn i din ålder har i regel en egen karriär och egna pengar.

    Vad har du att erbjuda i ett förhållande som inte är kopplat till status?

    Vad har du som gör mig nyfiken på vem du är? Vad är du intresserad av? Vad gillar du att göra med dina vänner? Vad har du för framtidsplaner?

    Hur är dina tankar om jämlikhet i ett förhållande och ge och ta vad gäller sexliv och hushållssysslor?

    Kort sagt, vad borde jag bli attraherad av hos dig och vad kan du ge mig?


    Jag kan erbjuda 100% lojalitet, tröst och att lyssna på hennes problem när hon känner att prata ut och stöta henne i livet inte bara som en partner men som bästa vän. 

    Jag har mina intressen, vad dom är kommer jag inte säga men jag sitter inte utan att ha något att syssla med. Som jag skrev i inlägget innan med mina kompisar. Jag vill ha hus och barn och en fru jag kan pyssla om. Det är mina framtidsplaner det lär dyka upp något spännande som hon kanske vill göra i framtiden då skulle jag vara öppen och haka på den idén och jag hoppas på ditto. 

    Vadå jämlikhet? Är hon upptagen får väl jag fixa hemma om jag ändå inte gör nått vettigare, hon skulle förhoppningsvis göra likadant... Jag är inte orolig över sexlivet, jag skulle nog snarare vara den som ställer upp på sex och inte den som initierar till sex. DÄRMED inte sagt att jag aldrig skulle förföra till sex, det kan ju vara busigt men skulle inte ligga på för att ha sex som en galning direkt. 
    Jag runkar i snitt 2-3 ggr per månad som det är idag... så.... 

    Det man blir attraherad av på mig är att jag är en så stabil kille som jag är och att jag "har bra stomme" i grunden i mina värderingar och att jag är så jävla ärlig och öppen som jag är. 
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Just Precis skrev 2020-11-22 22:15:35 följande:
    I det här fallet för att det är TS som har problem att attrahera personer av det motsatta könet, inte jag.

    Han är missnöjd med att han inte lyckas få någon tjej intresserad, trots åtskilliga åtskilliga försök, och han förstår inte varför. Föreslår därför att han ska gå i terapi för att lära sig lite mer om sig själv.

    Att han upplevs som konstig av flera än mig är bara en kvalificerad gissning. Det är ju lite så man får jobba i sådana här trådar.
    Du har inte ens läst allt jag skrivit så kommer du här o spelar nån slags ziegmund freud? Exakt jag kan inte ATTRAHERA en kvinna och det är visst det som är det ända viktiga idag, bra utseénde så knulla fram ett barn och lämna för att hitta den som man passar ihop med istället. Vilket jävla samhälle.... 

    Och bara för att jag tycker annorlunda så är jag konstig? är inte de o döma någon rätt hårt? Ändå är de jag som sitter här som singel. Förmodligen den mest normala av dig och mig. Dom som inte har fattat poängen med vad jag vill lyfta fram om kvinnor och skaffa barn och sedan skilja sig har förmodligen inte så bra logiskt tänk och förmodligen rätt låg IQ eller inte så vana med sociala kontakter. 

    Och BTW du som skrev att om mina föräldrar.... Det kanske är just för att mina föräldrar fick det att funka som jag har den bilden jag har och inte så att dom stannade för att jag hade nått att göra med det. Men så intelligent är du uppenbarligen inte. Rätt korkat skrivet av dig tycker jag. 
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Har gett upp hoppet om nätdejting) skrev 2020-11-22 23:27:35 följande:

    Här är en väldigt ensam, men inte desperat 43-årig kvinna. Jag började nätdejta våren 2017 och gav upp det sista hoppet i våras. I alla år har jag varit medlem minst 2-3 ggr/år på i stort sett alla nätdejtingsidor.


    Visst, ju fler foton jag laddar upp, desto fler ?gilla? och/eller ?matchningar? får jag, men ingen tycks läsa den profiltext & ev andra inställningar man kan göra, som t ex ålder (35-55), icke hemmaboende barn/inga alls & vill ej ha barn (jag har inga), ej rökare/snusare, ej religiös/troende (jag är agnostiker/ateist) & allra helst inom rimligt avstånd då jag föredrar att träffas så snart som möjligt, för det är enda sättet att ta reda på om det finns personkemi eller ej och DET är det allra viktigaste för mig!

    Så numera skriver bara män som är ute efter ett ONS, sex eller att sexchatta, trots att hur många som helst kan ?gilla? min profil.


    Och visst kan jag också skriva till de män som verkar intressanta, det är snarare skönt att själv få möjlighet att välja vem man ska skriva till, för när jag började nätdejta -17 så vällde det direkt in hundratals meddelanden från alla möjliga män & jag hade inte ens en chans att hinna välja någon själv att skriva till.

    Jag har ALLTID valt de män i min egen ålder (max +- 5 år), som angivit att de också söker seriöst. Jag har aldrig valt att gå efter männens utseende, ifall det fanns foton (de utan både namn, foto & profiltext skriver jag inte ens till), vilket har lett till att jag aldrig haft kontakt med någon som jag faktiskt fann attraktiv

    Jag valde att helt gå efter vad de skrev på sin profil, för att åtminstone ha en chans att hitta någon som jag förhoppningsvis hade EN sak gemensamt med (förutom åldern); jag valde de som verkade stabila, äkta & seriösa. Men nästan alla har/hade fortfarande småbarn (i bästa fall tonårsbarn), och de som har varit gifta en gång kan inte tänka sig att någonsin gifta sig igen (vilket alltid har varit min stora dröm ), de vill knappt bli sambo heller...

    Men alla de män som jag fann både roliga, sexuellt attraktiva & hade mest gemensamt med var de i 30-35 års åldern som nu (då) hade festat färdigt, ville skaffa egna barn, nästan alla kunde tänka sig att gifta sig, men givetvis sökte alla bara kvinnor i 25-30 års ålder.


    Alltså skrev jag aldrig till dessa, för vilken nytta skulle det ha gjort? Även om jag fortfarande känner mig som max 35 år så är jag ändå 43 i år & vet inte ens om jag kan få barn fortfarande.
    Så även om vi hade mer gemensamt än vad jag har med männen i 40-55 års åldern så ville de ju inte ha ens en 40-åring för 3 år sedan.
    Inte ens de 40-50-åriga männen som inte har barn, men som vill ha det NU (de har heller aldrig varit gifta), vill ha en kvinna över 30-35 år.

    Jag har gett upp allt hopp nu om att hitta en man som verkligen vill ha en seriös relation med äkta kärlek, för oavsett DERAS utseende och trista intressen (jakt, fiske, bilar, bilsport eller BARNEN), åldern (40-55 år), jag gav upp drömmen om att få gifta mig & hoppades på åtminstone äkta kärlek & en samborelation och jag accepterade även att de hade barn och att barnen alltid skulle vara prio 1.


    Men det är meningslöst, det gick aldrig att få kontakt med en enda man som verkligen ville ha en seriös relation. De få som var seriösa hade så många omöjliga krav; jag dög aldrig ens åt en, flintskallig 45-årig 3-barnspappa med noll gemensamma intressen, som varken orkade läsa det jag skrev eller kunde skriva något själv. Det verkade som alla hade dyslexi och ADD el bara ren jävla lathet.

    Jag började med att genast dumpa ALLA män som direkt klagade på att mitt FÖRSTA meddelande var så långt & jobbigt att läsa...
    För klarade de inte ens av det, då hade vi ändå ingen framtid! Men allra värst är de pappor, som varit skilda i minst 3 år och inte haft någon ny relation under den tiden, för deras DÖTTRAR tar upp 100% av all deras tid, de har varken tid, lust el möjlighet att skaffa sig ett eget privatliv igen, döttrarna styr dom med järnhand! Aldrig mer en pappa med hemmavarande döttrar/barn!


    Var finns det allmänbildade, intellektuella, intelligenta, roliga män, som kan föra en konversation i både skrift & tal? Som inte har barn som bestämmer över all tid och hela deras tillvaro?
    Män som faktiskt är seriösa och vill ha en ny relation, både sambo och kan tänka sig att gifta sig (igen), om det nu är så viktigt för sin nya kvinna?

    Jag har slutar betala på de dyra sidorna nu, för mina matchningar var inte ens i Sverige, inom mitt landskap (Götaland/Småland) och inte ens i närheten av mitt län, Kalmar, som jag satte som kriterium i år, då jag är så trött på alla män som bara vill sexchatta & till slut även börjar tjata om videosamtal och ni kan ju gissa vad de tycker att dessa videosamtal skulle handla om...

    Jag vill träffa mannen i mitt liv! Men det fanns tydligen inte någon över till mig
    Jag vet inte vad jag kunde ha gjort annorlunda. Man mår till sist skit av att ständigt bli dumpad, eller snarade ghostad, av dessa män som man ändå helst inte hade velat välja...

    Men tyvärr fanns det aldrig en snygg 45-åring med gemensamma intressen osv, i närheten av mig som JAG dög åt
    Och jag fortsatte att hålla mig borta från de till synes perfekta 35-åringarna eftersom jag är 43...

    Jag gjorde allt fler uppoffringar för varje år jag nätdejtade, medan de jämnåriga männen snarare blev allt mer kräsna och trodde de skulle få en snygg, smal 25-åring som såg ut som en fotomodell!


    Det är väl därför jag fortfarande hittar minst 1/3 av männen (som jag minns) på flera nätdejtingsajter samtidigt efter 3 år.


    Jag brukar hålla mig till en sida/app i taget och inte heller skruva med mer än ca 5-10 st, varav hälften droppar av rätt snabbt & då brukar jag ha fått tät, daglig kontakt med 1-3 st så jag letar aldrig upp nya.
    Men trots att de verkar vara perfekta så slutar det alltid på samma sätt & tydligen ska man dejta många samtidigt & INTE begränsa sig till så få så snabbt (som jag har gjort). 


    Men när jag återigen blir ghostad så blir jag helt knäckt & avslutar mitt konto innan jag kanske ca 6 mån testar en annan sida/app. Senast var Elitsinglar för ett par månader sedan, men jag fick inte en enda matchning efter alla de kriterier man skulle fylla i, så jag valde att inte betala & avslutade kontot.


    Men jag gav upp sista hoppet redan i våras. Vi kvinnor kanske får massor av ?gilla? och/eller ?matchningar?, men det betyder inte att männen är seriösa & äkta eller ens svarar på mitt första meddelande


    Det värsta är alla otrogna, sexmissbrukare & porrskadade män som tar kontakt med så många kvinnor som möjligt, dom äcklen  slipper vi aldrig undan. Ibland är de skickliga nog att lura en i flera veckor & då hinner man ibland bli rejält sårad också


    Eller män som kan föra en konversation & jag kontaktar aldrig mer de männen som bara svarar Ja el Nej på alla frågor & jag får dra ur dom svaren. De hävdar alltid att de ÄR intresserade och vill hålla kontakten, men de ställer aldrig en enda fråga tillbaka, vill inte veta något om mig & tydligen inte träffa mig heller. Det rinner ut i sanden när jag tröttnar på att skruva monologer.

    Så vi kvinnor som har letat, utan att någonsin finna någon finns också


    Men då har du garanterat sållat bort nån/några fina killar. Du sa ju själv "drösvis" med meddelanden..... Jag har kanske fått kontakt med 10-15st tjejer på 7 ÅR!!!! och då har det som sagt blivit 2 dejter och 1 kortare fling (miss alkis som jag skrev om) 

    Men det är tråkigt att det gått åt helvete för dig med :( Men man kan inte sticka under stolen att ni tjejer har det så mycket lättare än oss killar och som du skrev inga problem att få kontakt med killar fanns det ju. Sen att ALLA var svin har jag svårt att tro. 

    Precis som mina inlägga här kan låta "uppblåsta" så är jag en stabil kille, men väldigt less på tjejer som är för kräsna och.... (läs alla mina tidigare meddelande i denna tråden=)
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Smocker) skrev 2020-11-22 23:54:31 följande:
    Om du vill bli deprimerad på riktigt kan du registrera en profil som man och försöka få till EN enda dejt eller jag kan sträcka mig till att få svar på ETT enda svar på välformulerade meddelanden till kvinnor i ditt upptagningsområde. Räkna med att skicka ca 20-30 individuellt skrivna meddelanden om dagen om du skall ha någon chans att få till en dejt. Ni kvinnor är ena riktigt fega panelhönor på match.com etc. 
    Hahahahaha så jävla sant!
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!