• Anonym (Herxesbraxus)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Tjabba!

    Jag är 30+ varit singel i 7 år. Varit aktiv på dejting marknaden åtminstone 4 år. Inte ens dom mest trasiga tjejerna vill dejta mig vilket får mitt självförtroende att droppa drastiskt.

    Kan det vara så att tjejer inte vill träffa killar längre eller? Många tjejer som jag pratat med (men som jag dock aldrig fått träffa) säger ofta att dom bara träffat dåliga killar och då tänker jag för mig själv att "nu har du träffat en bra man här med gott hjärta och kommer ta bra hand om dig!"

    Antingen slutar dom prata med mig eller så vill dom aldrig ses :( vilket även har fått mig att känna att dejtingen idag är inte så jävla seriös... Vad letar tjejerna på dejtsajterna efter igentligen? Man ser ju många ansikten man sett sen länge att dom är kvar på samma ställe som mig, men dom är ju tjejer så dom väljer ju bara kille så är det klart sen , det är inte så enkelt för oss killar.

    Jag har haft 2 dejter på dessa år som singel och några telefonsamtal som inte leder någonstans....

    Fan jag vill bara ha en tjej men det verkar inte gå i detta landet... Det enda kravet jag har är att tjejen inte har barn sen tidigare då detta betyder att hon lämnar förhållandet alldeles för lätt och inte kämpar för att få det att fungera, ev. Skaffade barn med första bästa killen bara för att få barn och nu letar efter "drömkillen". Nä usch för såna jävla människor.

    Jag dejtade en tjej under några månader men hon var alkis, hade inget jobb och inte heller körkort så det skulle aldrig fungerat så jag var tvungen att avsluta det för jag är värd bättre.

  • Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!
  • Anonym (Mariette)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2020-11-22 18:18:31 följande:

    Vad skall en huslig man med en kvinna till? De allra flesta kvinnor jag träffat är familj och relationsfixerade och har oftast inga direkta hobbies eller intressen. De flesta är dessutom korta, tjocka och humorbefriade.


    Vi är faktiskt en ganska stor grupp kvinnor som har ett eget liv och egna intressen och vill ha en livskamrat och inte en försörjare. Jag tycker det är oerhört avtändande med män som inte ser en partner som en jämnlike. Många män vill ju märkligt nog ha ett kuttersmycke utan hjärna och som inte bör ha egna åsikter.

    Jag har valt bort barn av många skäl och ägnar mig åt andra saker istället.
  • Anonym (Mariette)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2020-11-22 18:37:40 följande:

    Att man tar ansvar för sin halva är enligt min mening underförstått. Som man kan jag säga att kvinnor som kräver ensidig uppvaktning gärna kan gå till närmaste servicehus och välja en 80-plusare som delar deras uppfattning om könsnormer. Svenska kvinnor vill ha jämställdhet inom alla områden utom parbildning där klockan stannade 1955. De flesta kvinnor kräver ensidig uppvaktning från mannen och vill få beröm om de rör ihop en äcklig måltid av halvfabrikat och inte kan skruva ihop en vanlig IKEA-möbel. Det är ett jävla hyckleri på strukturell nivå. 


    Det hyckleriet finns hos män också kan jag lugnt säga av erfarenhet. Även år 1955 har fastnat hos majoriteten av män också vad gäller kvinnans roll i hemmet. När en kvinna frångår den rollen som tex jag så är det som att en man inte vet hur han ska bemöta henne.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2020-11-22 18:18:31 följande:

    Vad skall en huslig man med en kvinna till? De allra flesta kvinnor jag träffat är familj och relationsfixerade och har oftast inga direkta hobbies eller intressen. De flesta är dessutom korta, tjocka och humorbefriade.


    Haha, så sant.

    Finns knappt några attraktiva kvinnor kvar längre. De flesta är överviktiga och mulliga. Tom på gymmet ser man dessa kvinnor överallt som tränar på sin gigantiska rumpa när dom istället borde springa ett marathon på banden och sluta käka snask ...
  • Anonym (Askungen)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2020-11-22 19:15:46 följande:

    Glöm inte lättkränkta och ängsliga.


    Vad är väl en bal på slottet...
  • Tecum
    Anonym (Naughty40) skrev 2020-11-22 13:41:31 följande:
    Du är själv 30+ och letar efter en barnlös kvinna... kan vara svårt att hitta en kvinna med sådana krav, med tanke på din ålder. Ja, såvida du inte har krav på att du bara ska träffa yngre kvinnor? Jag skulle tro att de flesta i din ålder har egna barn, så du kanske ska släppa på kraven lite?
    Men faktum är att många kvinnor här skriver att de absolut inte vill bli ihop med en man som har barn (även om de inte har samma argument som TS) så de är lika goda kålsupare som han. Det är något man sällan möter hos kvinnor irl men har dyker de ofta upp. De borde para ihop sig med TS...
  • Anonym (Man med klös)

    Varför i allsin dar försöker du inte utomlands då?

    Världen är så mycket större än ankdammen. Speciellt asiatiska kvinnor är fantastiska och du som ung trevlig sällskaplig kille hade hamnat som en kung bland krabborna.

  • Anonym (Man med klös)
    Tecum skrev 2020-11-22 19:38:09 följande:
    Men faktum är att många kvinnor här skriver att de absolut inte vill bli ihop med en man som har barn (även om de inte har samma argument som TS) så de är lika goda kålsupare som han. Det är något man sällan möter hos kvinnor irl men har dyker de ofta upp. De borde para ihop sig med TS...
    Många kvinnor räds att bli ihop med män som har barn trots att de själva är ganska loseraktiga, inga tillgångar, inget mellan öronen, enbart sex att ge i ett förhållande. Det duger inte. Men ja otvetydigt blir det lite småproblematiskt senare, när kvinnorna blir ensamma och barnlösa, alternativt med sitt misslyckade donationsbarn som fick diagnoser och är en riktig belastning i livet. Det är ganska skrämmande vad vårt tidigare fina samhälle bortvecklats till.
  • Anonym (Sara)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 18:12:11 följande:
    Jag TROR att många men inte alla singeltjejer med barn har helt fel sätt på förhållande från början ev. bara tog första bästa killen o skaffade barn med honom för att inte bli barnlösa (japp helt egotrippat tänkt av dessa) och sen när ungen kom till världen så blev förhållandet för jobbigt och dom skiter i ungens bästa för att växa upp med båda föräldrarna och anledningen till resten av dessa är att de inte tänkte steget längre att KAN JAG LEVA RESTEN AV MITT LIV MED DENNA MAN!? innan dom skaffade barn. Nu blir massvis med barn lidande och det är jävligt synd om dom. Och med tanke på att dagens generation är rätt skruvade så lär det inte bli bättre, när dessa stackars barn växer upp utan tryggheten av sin mamma och riktiga pappa. Detta är en samhällsfråga utan dess like. 

    Jag skulle aldrig skaffa barn med nån som jag inte viste att det skulle hålla livet ut med. Jävligt oansvarigt att göra så. Sen har vi kanske 1% av alla som skaffade barn med en kille som faktiskt var ett as och slog tjejerna eller barnet och då kan jag ha förståelse för detta med att lämna. Men alla andra skäl är ogiltiga, skaffar man barn med en person då håller man ihop som en familj, annars ger man fan i att skaffa barn. Så enkelt är det. 

    Men det var inte detta tråden handlade om så tillbaka till topic. 

    Jag umgås med mina vänner och snackar med dom om allt mellan himmel o gjord, en del har jag gemensamma intressen med så då gör vi det ihop. Vi går ut ibland och tar en bärs, många har dock skaffat familj så då glider man ju uppenbarligen isär när man lever så olika liv och umgås inte lika mycket såklart.  

    Min relation till min familj är bra, dock har alla syskon egna familjer och barn så jag är det svarta fåret kan man väl säga. Mor och far bor fortfarande ihop och är lika kära som den dagen som dom träffades, dom höll dock på att gå isär en gång men dom är inte lika veka som 99% av övriga par verkar vara och kämpade igenom sina olikheter och är väldigt lyckliga idag. 

    Jag skiter blankt i när kungen fyller år, hur många länder det finns i världen och vad som hände för 500 år sen är inte intressant och kommer inte hjälpa mig leva längre. Likadant med politik min röst är en fis i rymden där så jag skiter i att rösta vem fan bryr sig, jag lägger hellre tid på att bli en bättre människa själv än att slösa mina sista 40 år med politik jag ändå inte kan förändra. 

    Vad jag pratar om på dejt? Ja det beror väl helt på hur stämningen är såklart, men i regel så pratar man väl om hur ens uppväxt var, vad som är viktigt i ett förhållande, hur dom kommer överens med sin egna familj och vad som händer när dom inte är hemma eller på jobbet typ. 
    Du upplevs väldigt hård och fördömande i din text, jag tror inte att du har en aning om hur du uppfattas IRL, det kan faktiskt vara en anledning till att du inte kommer längre i ditt dejtande. De flesta barnlösa män i 30-års ålder, som dessutom har jobb och utseende, är sällan utan inbjudningar eftersom klockan tickar för kvinnor i samma ålder och de (tvärtom mot vad du tror) slutar vara så kräsna.

    Du röstar inte, du har ingen omvärldsuppfattning, du tycker att det är bra att dina föräldrar inte skilt sig fast dom uppenbarligen var olyckliga med varandra (för att din världsbild skulle ramma då??) och du tror massa saker om tusentals kvinnor utan att någonsin pratat med dom och hört hur det egentligen är. Den kvinna som faller för det är antingen 20 år och naiv eller urfattig och vill sluta jobba och bli betald för. 

    Du kan alltså välja att fortsätta vara bitter och fördömande eller justera din inställning till omvärlden- den väg du vandrar nu verkar inte ge dig det resultat du strävar efter så valet borde vara enkelt.
  • Överste Senap
    Anonym (Smocker) skrev 2020-11-22 19:48:52 följande:

    Kvinnor sänker bara kraven om ett eller flera av PMS (pengar makt status) uppfylls. Inte ens om en genomsnittlig svensk kvinna skulle ha en pistol i pannan så hon pissade på sig skulle hon erkänna att PMS är avgörande i valet av man. DET vore det ultimata nederlaget i könskampen mot alla vita jämnåriga män.Hellre gifter de sig med en patriarkal man från Saudiarabien och blir ihjälfistade i prutten eftersom de har samma fiende. 


    Provar äta kli? Det minskar ditt pruttande.
  • Anonym (Skönt)

    Själv tänker jag vara singel resten av mitt liv och den här tråden är ett bevis på att det beslutet är det enda rätta. Vad kan en man ge mig som jag inte kan ge mig själv? Inte mycket verkar det som. 

Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!