Inlägg från: Anonym (Melle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Melle)

    Jag vill nu men han vill inte..

    Det är ju så svårt det här! Men, kanske förklara att de kan ta upp till ett år att bli gravid, ibland längre. Själv slutade jag med hormonella preventinmedel ca 1 år innan jag ville påbörja att bli gravid för att kroppen ska komma in i en något "normalare" cykel och skyddade mig ned kondom och NC under tiden. Lycka till!

  • Anonym (Melle)

    Vet inte exakt hur er situation ser ut men är "tidigare" 3 veckor sen eller ett/flera år sen? :) Jag hade väntat in honom efter hans premisser om jag såg min framtid med just den här personen och föräldern till mitt framtida barn. Skulle han dock säga 2 år igen sen efter den "avtalade" tiden kanske man får bestämma då om man har en gemensam framtid ihop eller inte. Men förstår givetvis att det är ledsamt när man vill olika!!

  • Anonym (Melle)
    Steffqw skrev 2020-11-22 21:27:16 följande:

    Det var 1 månad sedan vi pratade om barn längtan för mig och han fick veta. Sedan igår tog jag upp snacket igen mest pga min längtan har vuxit enormt.

    Jag ser en framtid med denna kille och vill ha barn med honom. Men jag vill inte vänta för länge. Jag vill bli gravid år 2021. Men han säger inom 2 år, det kan ju tolkas olika?


    Det är ju jättefint att ni är överens om att ni vill ha barn ihop, då är ni ju på god väg mot ditt mål att bli gravid inom snar framtid. Prata med honom och lyssna in hans tankar liksom han får lyssna in dina, ni kanske kommer fram till en jättebra kompromiss som båda är nöjda med! Lycka till!
Svar på tråden Jag vill nu men han vill inte..