• KimLinnefeldt

    Snäll av att vara otrogen?

    En man jag chattade med tyckte att det var okej att vara otrogen, att det inte behövde förstöra relationen/äktenskapet utan tvärt om kan göra att man blir mer snäll och omtänksam när man kommer hem till frun/partnern.

    Vad tycker du?

  • Svar på tråden Snäll av att vara otrogen?
  • Anonym (Inte snallt, utan manipulativt)

    Det ar inte OK att vara otrogen och det att han tycker att han ar "snall" mot sin fru sen ar ju for att han vill dova sitt samvete efter otroheten. Det ar aldrig snallt att bedra. Och det ar teater att spela snall mot frun efter att man avsiktligt bedragit henne. Det ar att berova henne valet till ett battre liv, da hon tror att allt ar OK men kanske hade valt att lamna honom till forman for en battre man om hon hade vetat.
    Han bor vara "snall" mot sin fru utan att behova vara otrogen for den sakens skull.

  • 21UppeVidFem

    Klassisk bullshit ursäkt. Han har säkert tittat på någon film eller serie på TV:n och tänkt att det vore en utmärkt ursäkt. 

  • Tecum

    Det stämmer säkert då personen antingen vill kompensera sitt dåliga samvete, eller inte störa relationen och väcka misstankar medan denne både har kakan och äter den. Men är det värt det att leva med denna "snälla" människa i en lögn och bli bedragen? 

Svar på tråden Snäll av att vara otrogen?