Inlägg från: Anonym (Lilysmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lilysmamma)

    Separationsångest

    Usch jag lider med dig! Min pojkvän är inte ifrån Sverige men inom Eu och vi har varit oskildbara sedan dag 1! Nu har vi även barn ihop och han är verkligen min klippa.

    Jag förstår verkligen att det måste vara väldigt jobbigt och speciellt under dessa tider! Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan han kan komma tillbaka men om inte annars kanske du kan åka och hälsa på honom?

  • Anonym (Lilysmamma)
    Anonym (Tilda) skrev 2020-11-23 05:42:51 följande:

    Tack för dina ord. Jag uppskattar dem verkligen. Det samma för oss. Sedan den dag vi träffades har vi inte varit utan varann. Han har precis rest. Jag måste tänka positivt nu. Bara kämpa för att han ska få återvända. Jag också så ledsen över allt han måste gå igenom. Han ska utanför Europa. Vi har inga gemensamma barn. Mina barn gråter för de älskar honom också. Tusen tack för dina ord om det dröjer över ett år så får vi hitta något land där vi kan ses. Vi måste klara detta. Ingen ska få skilja oss åt.


    Ja precis tänk positivt! Planera för framtiden vad ni ska hitta på eller en överraskning???? och precis som du sa ni kanske kan hitta något land där ni kan ses. Inget är omöjligt!

    Allt kommer gå bra ska du se!????
Svar på tråden Separationsångest