Inlägg från: Anonym (du klarar detta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (du klarar detta)

    Nyårs-ångest

    Vet inte om du tar mediciner eller något men du kanske kan snacka med någon på kry och få ångestdämpande utskrivet (vet inte om vi ska stötta kry av olika anledningar men det är en bra lösning i nödfall)

    Sen borde du kunna träffa någon. Klart att man inte ska träffa folk så mycket nu men det är jätteviktigt att du inte är ensam. En kompis eller något. Kolla på massa härliga filmer. Kanske julfilmer som förknippas till något positivt. Gamla barndomsfilmer som du älskade när du var liten. Det är verkligen så viktigt att du inte är ensam. Det är det bästa tipset jag kan ge. Har själv varit där. Och chansen att man försöker radera sig själv är mycket mindre om man inte är ensam. Försök att hitta någon som du kan umgås med på nyår. Kanske inte din mamma däremot.

    Ta ut batterierna ut klockorna, lägg undan mobilen, ljud av. Folk kommer börja smälla fyrverkerier innan tolvslaget och fortsätta efter tolvslaget så det blir åtminstone lite lättare att undvika hela nytt år grejen. Folk kommer att skriva gott nytt år, lägga ut överallt på sin facebook o instagram o allt de har. Därför borde du inte ha din mobil. 

    Ifall du ska va ensam, flytta tillbaka klockan på din mobil till någon slumpmässig tid, typ 13.47, något sånt, stäng av ditt wifi och snacka telefon med någon under natten.

    Jag vet verkligen inte om detta är bra tips, extremt jobbig situation du sitter i och det är svårt för mig att sätta mig in i den

  • Anonym (du klarar detta)

    Hej, förlåt om detta blir som en påminnelse, jag vill bara veta hur det känns nu. Har du kommit fram till något bra att göra?

Svar på tråden Nyårs-ångest