Inlägg från: Anonym (Snurran) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snurran)

    Så less på dessa ”katthjälpare”

    Bor i ett samhälle där många har utekatt inklusive jag själv. Det har alltid funkat bra på alla sätt.

    För ett par år sedan drog ett gäng kvinnor igång något katthjälparprojekt då de påstod att det fanns förvildade katter bakom en pizzeria som promt skulle fångas in. Dessa började då att fota alla katter i området, kunde knacka på och fråga vems ens egna katter var och skrev i FB grupper vilka dagar de skulle sätta ut fällor och tyckte då vi skulle hålla våra egna katter inne. Själv vägrade jag och de fångade in min ena Misse. Hittade honom på FB då de tagit tillvara honom... hämtade honom då och sa ett och annat om stöld. Fick då uppkäftiga svar att jag minsann borde kastrerat och chippat honom... vilket jag ju gör som jag vill.

    Ser även hur de sitter i upphittatgrupper och tjatar om kastering och när man får släppa ut katter i vilken ålder osv osv. Som om de bestämde det.

    Nu fick jag en ny katt för ett tag sedan som givetvis också skall fick gå ut. Nej bara efter ett par dagar hade kvinnorna lagt ut henne som upphittad och fick sedan massor med skit att katten var för liten att släppas ut och andra moralkakor.

    Får de verkligen fånga in och lägga ut andras katter som upphittade och fånga in dem?

    Har de rätt att avgöra när jag får lov att släppa ut mina katter, om kartering osv. Mina katter är inte Chippade och hade inte tänkt lägga de pengarna heller på det. Kan de stjäla mina katter då?

Svar på tråden Så less på dessa ”katthjälpare”