Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ingen känsel i fittan?

  Ons 25 nov 2020 00:07 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Anonym (Jossa­n)
  Visa endast
  Ons 25 nov 2020 00:07

  Varje gång jag har sex så känner jag inget speciellt.. och nej är inte slapp och min kille har ganska stor kuk. Känner mycket o känner att den är i mig, men känner ingen sexuell njutning att jag kan komma av det... spelar ingen roll vilken ställning vi kör...

  Kan det vara så att jag saknar känsel? Har alltid haft såhär och har inte fött barn eller varit med om nån olycka ...

  Så undrar till er tjejer. Har ni mycket känsel om ni inte är så upphetsade? Om ni testar ha sex eller trycka med fingrarna mot främre väggen utan att vara speciellt kåt. Känner ni skön känsla o får orgasm? Eller måste ni vara rejält kåta för att de ska kännas??

  Klitoris är dock alltid skön att ta på oavsett hur upphetsad jag är...

 • Anonym (18 år)
  Visa endast
  Ons 25 nov 2020 00:16 #1 +1

  Min tjej väntade 18 år med att berätta att hon aldrig kommit. Vänta inte fejka inte. Du kan nog inte komma vaginalt utan behöver stimulera klitoris.

  Lycka till.

 • Anonym (X)
  Visa endast
  Ons 25 nov 2020 01:26 #2 +1

  Nä, det är som på dig. Därför behöver klitoris stimuleras under sexet med t ex hans kropp under tiden penetrationen när han ligger ovanpå i missionären. och därför behövs en kroppslig fysisk attraktion till mannen. Därför spelar det oerhört stor roll VEM man har sex med, eftersom ett manligt kön i sig inte är något speciell eller känns skönt av sig självt där inne. Det spelar oerhört stor roll vem man har sex med, för att känna en skön känsla och få orgasm. Det ska så mycket mer till än bara in och ut-penetration. Det är ju också hur man själv rör sig under sexet, hur man har benen så att klitoris kan få sin stimulans under tiden.

 • Anonym (Våt)
  Visa endast
  Ons 25 nov 2020 23:00 #3

  Det hjälper ofta att vara rejält upphetsad så att man är våt, då känns det mer, men det kanske inte gäller alla.

 • Anonym (gg)
  Visa endast
  Ons 25 nov 2020 23:14 #4

  man har inte superbra känsel inuti, det är mer en känsla för tryck än som man har på huden liksom.

  Sedan kan det bli lite bedövat när man är trång och har en kille med relativt stor också. Minns att det var så med min första pojkvän. 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll