• Anonym (Inte lätt)
  Tor 26 nov 2020 08:47
  57 visningar
  3 svar
  Inlägg från Anonym (Inte lätt) Visa alla inlägg
  3
  57

  Psykisk misshandel - komma vidare?

  Jag är en medelålders kille som för 4 år sedan skiljde mig efter en stökig relation. Det var väldigt mycket bråk, jag blev nedtryckt med jämna mellanrum, allt jag gjorde var fel och jag blev kallad fula ord flera gånger varje vecka. Det var klart och tydligt psykisk misshandel enligt psykologer jag har varit i kontakt med.

  Tillslut kunde jag lämna då jag blev kär i en annan kvinna.

  Nu har det gått 4 år, jag har svårt att komma vidare. Jag har dejtat en hel del, men får panik så fort en tjej börjar visa intresse. Som nu då jag träffat en väldigt snäll och fin tjej, hon visar intresse och jag får lite ont i magen, skjuter mig ifrån henne och med stor sannolikhet blir det inget av detta heller.

  Jag bara väntar på att samma beteende ska dyka upp igen, att jag är kass på att laga mat, inte kan hänga tvätt, att jag är ego, att jag inte handlat rätt mat, dålig fantasi gällande maten mm mm mm.

  Har läst en del och känner väl igen mig i att man mådde väldigt bra under de fina perioderna och sen katastrof när hon började trycka ner. Har också läst att en hel del som råkat ut för psykisk misshandel aldrig mer träffar någon.

  Har absolut inte bråttom att träffa någon, men blir skrämd av mitt eget beteende då jag hellre sitter ensam hemma på kvällarna.

  Är det någon som har haft liknande situation och hur har ni kommit vidare?

Svar på tråden Psykisk misshandel - komma vidare?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...