Inlägg från: Anonym (Fantasifull tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fantasifull tjej)

    Tänder på att bli våldtagen och antastad, normalt?

    Oftast svårt att ens resonera med andra om sådana här tankar. Många verkar nästan blockerade i sina fördomar och uppfattningar och verkar anstränga sig för att misstolka och missförstå.
    Många verkar inte ens fatta att fantasi och verklighet är två helt olika saker.
    Jag har själv sådana här tankar och fantasier och dessutom vissa upplevda erfarenheter från verkligheten.
    Min upplevda erfarenheter i verkligheten är från vuxen ålder och jag blev inte utsatt som barn. 

    Självfallet vill jag inte bli skadad eller råka illa ut på riktigt, vare sig när jag väljer att gå mot röd gubbe vid övergångsstället eller när jag upplever något extra spännande sexuellt äventyr. Men jag tänder också enormt på liknande som ni beskriver i tråden.

  • Anonym (Fantasifull tjej)

    En av mina tidigare älskare var ganska dominant och han gick igång på att jag gillade det här.
    Han bodde rätt så centralt i en ganska fin bostadsrättsförening. På något sätt lyckades han, utan min vetskap, hyra ett extra källarförråd som låg allra längst in i källaren. Där gjorde han i ordning med krokar, remmar, kedjor och en del annat. Både levande ljus och batteridriven belysning, eftersom ljuset automatiskt slocknade efter ett tag.
    Ett av mitt livs häftigaste äventyr var första gången han och hans kompis kidnappade mig och förde mig till källarförrådet.
    Jag var ovetande och oförberedd på väg in i porten till min älskares lägenhet när två okända män "överföll" mig, tystade mig effektivt, satte på ögonbindel och låste fast mina händer. Jag blev absolut livrädd i första ögonblicket men kompisen uttalade bestämt ord och order till mig. Vissa av dessa ord kunde bara komma från min älskare, så även om jag var mycket rädd och kände mig extremt utlämnad och utsatt så behövde jag inte gripas av fullständig panik.
    Jag kände inte kompisen så väl, kände inte igen hans doft, röst osv. Jag kunde märka att de var två starka män (min älskare höll sig tyst och han lät kompisen vara allra närmast mig).
    Jag misstänkte ju att den andra mannen troligen var min älskare, men jag kunde inte (ville inte?) vara helt säker.
    Den fullständiga livrädsla jag kände i första ögonblicket övergick till en mera hanterbar rädsla, men känslan av maktlöshet när jag kände mig helt utlämnad och utsattheten var lika stark.
    Men jag märkte också att jag tände enormt på situationen och att jag mitt i rädslan och alla dessa känslor också upplevde en mycket stark upprymdhet, upphetsning och helt enkelt att jag blev så otroligt kåt. 
    Jag kände att de förde mig bort från porten, nedför trappor och mot en okänd plats. Efter att en tung dörr stängts bakom oss slet de av mig trosorna och en del av kläderna. Min känsla att känna mig utlämnad och utsatt ökade när jag kände mig nästan naken och min upphetsning ökade ännu mera. Sedan fortsatte de föra mig genom några dörrar och gångar och jag hade ingen aning om vart.
    I det där källarförrådet fick jag uppleva mitt livs dittills häftigaste upplevelse. Kompisen hade inte sex med mig men han beordrade mig och hanterade mig så att min älskare kunde älska med mig och ta mig mycket bestämt och på alla tänkbara sätt.
    Att den starka, stränga, dominanta okända mannen hanterade mig, beordrade mig, kunde se allt som min älskare gjorde med mig, och att han kunde se hur extremt kåt jag blev och att jag fick så många och så starka orgasmer, att han tittade på mig och oss, förstärkte upplevelsen för mig.

  • Anonym (Fantasifull tjej)
    Anonym (Glad hustru) skrev 2020-12-02 14:19:43 följande:

    Eeee jag tänker att i sexfantasier så finns inga normer och gränser? Det är INNE I ens egna huvud och ingen ve,t om man nu inte skriver om det på sociala medier!  Går man runt och drömmer om att bli faktiskt bli VÅLDTAGEN på riktigt så tänker jag att man ska "tala med ngn"! DÅ är det en smula osunt i min lilla värld...


    Vad tycker du om mig och andra som tycker om att "leka att bli utsatt för våldtäkt"?
    Eller som tänder på att omedvetet och som en överraskning medverka i typ rollspel där jag blir kidnappad och våldtagen på låtsas, som min tidigare upplevelse som jag berättade om här ovan?
    I mitt fall erkänner jag gärna att jag inte visste helt säkert om det var ett rollspel där allt hände på låtsas eller om det fanns en risk att detta faktiskt hände på riktigt. Kanske att risken bara fanns i mitt huvud men ändå... Och jag erkänner att det faktum att jag inte helt säkert kunde veta gjorde att jag blev ännu mera sexuellt upphetsad av situationen. Vad tycker du om det?
Svar på tråden Tänder på att bli våldtagen och antastad, normalt?