• Berguv­en
    Wed 2 Dec 2020 10:38
    2459 visningar
    23 svar
    23
    2459

    Gravid v. 16. Eller?

    Jag hade ingen som helst tillsymmelse till mage i v. 16. Jag hade knappt mage i v. 22 och kunde som du "suga" in den och först då kunde jag se en liten bulle.


    Det jag tycker du ska göra, om du är så pass orolig, är att se om det finns tid att boka in privat ultraljud. Detta gjorde jag i vecka 17 då jag tidigare drabbats av ett missed abortion och var orolig att jag skulle få ett till och att det skulle upptäckas på RUL:en. Bokade faktiskt in två privata ultraljud, en i vecka 10 och en i vecka 17, just pga oro och att de inte utförde KUB:en pga covid. 

    Kolla runt. Om det inte finns online-tjänster så ring runt och kolla och be dem att ringa dig om det dyker upp en tid. 


    Jag hoppas allt går bra för dig. Lycka till.

  • Berguv­en
    Wed 2 Dec 2020 13:00
    #10
    ssangiss skrev 2020-12-02 12:52:21 följande:
    Okej. Var det din första graviditet eller? Detta är ju som sagt min tredje och man har ju hört så mycket om att magen ska bli större snabbare med andra och tredje osv. Plus att en tjej i min närhet är några veckor före mig och har jättestor mage. Vet att man inte ska jämföra men jämför ju mig själv med mina andra graviditeter också. Vet att det finns privata kliniker i närheten men det kostar tyvärr pengar som jag inte har råd med just nu :/

    Som har kommit så här långt, ja. 


    Men jag ser i princip ut som att jag är i vecka 25-26 just nu, trots att det snart bara är 4 veckor kvar. Jag vet att de säger att man är mindre första graviditeten men samtidigt så har jag haft personer i min närhet som varit enorma, redan i v. 20. Trots att det är deras första barn. Det är ju olika beroende på graviditet. Allt från symtom till hur stor/liten magen är. 


    Jag hoppas din oro släpper och att allt går bra med knodden. 

Svar på tråden Gravid v. 16. Eller?