• Solgul

    Planera för barn 2022

    Hej!

    Vilken bra tråd! Även vi planerar att börja försöka i vår. Kommer troligen ha ägglossning kring månadsskiftet mars/april vilket ju skulle innebära BF kring jul. Så får (somndet ser ut nu) vänta till efter april-mensen.

    Har ett barn på dryga året men oj vad jag längtar till att vi börjar försöka! Att börja försöka i vår har varit planen sen innan första barnet föddes och har inget prevmedel (frånsett kondom och koll på regelbunden mens). Börjar spritta ordentligt i äggstockarna nu. :)

  • Solgul
    Anonym (2) skrev 2020-12-16 10:10:22 följande:

    Gud vad roligt, då är vi 3 med barn födda 2020 som vill försöka oss på syskon tätt :) hur känns det för er, känns det helt återställt i kroppen? Jag ammar typ 85% fortfarande, min tjej ör typ 7.5 månad. Vi har också haft denna plan sen innan hon kom till! Vi vill på sikt ha 3 eller 4 barn, men väldigt tätt mellan de två första. Förhoppningen är att hon ej ska behöva börja på förskola innan barn nr 2 föds :)


    Min lilla är född i slutet av 2019 så har redan hunnit bli 15 månader, blir ju alltså inte supertätt för oss. :) Tillbaka på jobb vilket känns välbehövligt för mig, innan det är dags igen. Ammar också fortfarande men bara morgon och kväll.
Svar på tråden Planera för barn 2022