Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    Sms flört kanske mer arbetskollegor!

    omg du kollar hennes telefon och hittar INGET som tyder på otrohet men ändå målar du upp skit i huivudet. Du är sjukligt svartsjuk och du måste lägga ner för din svartsjuka kommer skrämma bort henne om något. Du måste förstå att hon kommer träffa jobba umgås med folk med snopp. och kanske träffar hon någon ny det kan du inte göra något åt ändå. Det är så livet är liksom. 

  • viseversa
    Affehh skrev 2020-12-14 09:38:06 följande:
    Fullt normalt att gå igenom telefonen om du misstänker något anser jag.
    Me all rätt!
    Varför radera deras konversation undrar jag nu!
    Jag har dock påtalat till henne om hon pratar med andra killar då säger hon nej och att det ligger inte i hennes natur att vara otrogen.. varför ljuger hon där bara.

    Jag älskar henne och jag vet att hon älskar mig
    Men man kan älska på avstånd oxå.

    Skillnaden är att när jag tog upp detta me henne så plötsligt försvann hennes raderade konversation me killen.
    Och varför ens skriva till honom , är du i stan o dricker öl?
    Jag menar hon är där me hennes vännina som inte har setts på över 7 år, borde inte det vara viktigare än att ta kontakt me denna killen?
    Som sagt du är sjukligt svartsjuk och detta beteende kommer sabba mer än att hon har frågat en annan man om han är i stan. Om det tar slut mellan er är det troligten på hur du beter dig. Hon har sin fulla rätt att prata med andra män. Kanske även ta en fika. Om du inte kan lita på henne är det ditt problem inte hennes. Då kanske det inte är bra att vara tillsammans alls? 
Svar på tråden Sms flört kanske mer arbetskollegor!