• Anonym (Hm)

    Välja mig själv eller familjen

    Wow, du beskrev mig exakt typ. Gör vad du mår bäst utav. Men tänk efter noga. Det du verkar sakna är den sociala biten. Kanske inte just precis sthlm?

    I vilket fall, om du flyttar tillbaka dit, får jag ta din plats på gården då? För har haft min beskärda del utav det sociala och drömmer om att bo på landet med djur och reparera och bygga igen.

    Skämt å sido typ eller nåt. Men som sagt tänk efter, du vill u inte gå på gården och känna att du lät dina möjligheter och liv bara rinna ut i sanden för att andra inte skulle bli ledsna.

    Andra möjliheter är väl ex att bo i ett kollektiv men närmare hem. Du får utforska och försöka finna den bästa vägen för dig helt enkelt. Men låt dig inte dras ner p ga andra, då vi alla bara lever en gång och självklart ska man leva livet också på det sätt man önskar sig!

    Men rent generellt så är det ingen bra ide att söka sig till storstäderna i dagens läge. Landet har gått utför de senaste åren och värre kommer det att bli.

    Men försök lösa ditt sociala behov och möjligheter åtminstone.

  • Anonym (Hm)
    Anonym (Något är fel) skrev 2020-12-15 06:07:26 följande:

    Ne, asså det är väl inte enbart den sociala biten. Utan staden i sig. Allt man kunde hitta på osv. Jag kan inte vara mig själv fullt ut i denna by, jösses va folk skulle snacka. Vill inte bo med andra, är väldigt noga av mig med städning och ha ett eget utrymme. Inte dela kök, dusch osv.

    Nja, att det går utför är väl lite att ta i. Jag behöver ju inte tänka på att mina barn ska växa upp bra och tryggt då jag inte har några. Är ju bara mig själv jag behöver sköta.

    Jag gillar attityden som finns i Stockholm. Folk skiter fullständigt i hur du ser ut, vad du gör osv. Den livsstilen jag vill ha funkar inte i en liten bondhåla.

    Skulle jag inom några år känna att jag vill tillbaka finns gården alltid kvar. Den kommer inte att försvinna, men jag kände mig inte klar med Stockholm riktigt. Ja, du är mer än välkommen att få hyra mitt hus under tiden jag är borta.


    Våldsbrotten ökar mer och mer. Oskyldiga blir allt oftare drabbade. Men visst ju fler det är inom staden jy mindre blir ju chansen att råka ut för nåt själv. Personligen.har jag hund och fel typer dras till mig, så jag undviker hellre ställen där det finns mycket folk. Men ja, finnas alltid lite mer att göra i en stad. Men ensamheten kan bli påtaglig ändå. Men ska inte låta så negativ ^^

    Om du känner att det är det rätta så go for it! Så kan du ju alltid åka hem och besöka vid storhelger. Likaså, så finns pengarna mest inom städerna så det är ju bra! (Försöker faktiskt vara lite posetiv nu) :)

    Oj! Det hade varit en dröm ju! O om man hade kunnat hitta någon inkomstkälla i närheten. Men skulle tro att ett hus är alldeles för dyrt för mig. Men får man fråga vart det ligger ungefär och vad ev hade du tänkt dig i hyra isåfall?
Svar på tråden Välja mig själv eller familjen