Inlägg från: Anonym (Luftballong) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Luftballong)

    Heterokillar som testat sex med en man

    Anonym (Nyfiken bs) skrev 2020-12-15 14:04:32 följande:

    Kalla det vad ni vill. Jag tänder inte på män, vill inte kyssas eller smekas och skulle inte kunna blir kär i en man men är väldigt nyfiken på att få testa suga kuk - tror jag. Kanske det är bara spänningen och tabut som intresserar mig. Därför vill jag hitta någon med samma syn som kanske testat. Är rädd att om jag letar upp en kille så kommer det kännas fel när vi väl börjar.


    Så var det för mig, hade fantiserat i några år men vågade aldrig. Till slut träffade jag en kille och fick suga kuk för första gången. Kändes både overkligt, upphetsande och naturligt. Efteråt så velade jag, visste inte om jag ångrade det eller inte. Men kunde inte sluta tänka på det. Så några år senare träffade jag två andra killar. Året därpå en till. Jag ser mig som bisexuell, och med rätt man så kommer jag göra det igen. Tänder på att bejaka mina kvinnliga sidor, vara undergiven, känner mig slampig.
  • Anonym (Luftballong)

    Ja, alla träffade jag via nätet. Sylvester och Qruiser.
    Engångsmöten allihop.

  • Anonym (Luftballong)

    Många nämner att det är det förbjudna som lockar. Vem är det som förbjuder killar att ha sex med killar? Tjejer? Så om tjejer säger att de inte gillar killar som tänder på killar, så ska man inte gilla att ha sex med killar?
    Är det killar som förbjuder? Att man är fjolla?

Svar på tråden Heterokillar som testat sex med en man