• StarkeMan

    Åka slalom i vinter eller inte, corona säkra vintern?

    Hej, nu åker jag till kallare breddgrader i landet och hem-hemma väntar den goa snön :)

    Nu däremot är jag lite delad, är det ok verkligen att ta sig några åk utan att ex besöka nån värmestuga eller restaurang på skidorten? Andra åsikter?

    Ovan nämnt kommer inte jag göra helst så håller nog min dag i backen relativt kort ex halvdagskort. Borde nog lagt detta inlägg på Freeride men kör här :)

  • Svar på tråden Åka slalom i vinter eller inte, corona säkra vintern?
  • StarkeMan
    Anonym (Åre) skrev 2020-12-16 12:49:11 följande:

    Vi kommer att åka över nyår men är helt inställd på att bara umgås med familjen, undvika alla värmestugor och andra inomhusställen. Kommer ta med all mat, alt handla allt på vägen upp.


    Det lär bli lösningen, själv bor jag dock hos föräldrar så behöver inte göra alltför mycket m inköp (givetvis hjälper jag dem med den biten då det behövs).

    Det kan ändå inombords kännas lite fel då många retar sig på att man nöjesåker mitt i sjukhus kaoset. Jag känner dock att jag inte klarar av allt hat som samlas på hög mot skidåkningen så nu tänker jag görat ial. Det är after ski parti prissar och inte frilufts motionärer som sprider eländet, säger det bara...
  • StarkeMan
    Anonym (Paul Frommelt) skrev 2020-12-16 12:21:31 följande:

    Härligt med skidåkning m e n har hört läkare som i media uttryckt, att man bör låta bli sådana aktiviteter nu, då sjukvården går på knäna och inte klarar att också belastas av personer som skadats i skidolyckor. Jag säger varken bu eller bä, men det är vad jag hört.


    Må så vara att ytterligare olyckor kommer in på sjukhuset, speciellt när vi pratar små orter ute i bushen med större skidorter intill sig. Däremot är det nog större chans att bilolyckor till o från orten orsakar mer olycksfall, men oavsett vad så är det inte bra givetvis.
Svar på tråden Åka slalom i vinter eller inte, corona säkra vintern?