Inlägg från: Sockerikaffet |Visa alla inlägg
  • Sockerikaffet

    Idag är jag på äl+6. Väntan är olidlig! Jag hoppas så mycket att jag hittar på allt möjligt som skulle kunna vara gravidsymtom. Hur känner ni andra som har haft ägglossning? Och vad skulle kunna vara de första sakerna man känner?

  • Sockerikaffet

    Äl+9 idag och jag tog ett test som var negativt. Jag har inte gett upp hoppet eftersom det fortfarande är tidigt men väntan är olidlig. Jag har haft en del vita flytningar de senaste dagarna (sånna som brukar komma före och efter äl) någon som har en idé om vad det kan betyda? I övrigt är jag väldigt uppblåst och spänd i magen men det kan bero på julmat.

  • Sockerikaffet
    Grapefrukt89 skrev 2020-12-29 11:21:41 följande:

    Jag är i liknande situation, dock ÄL + 8. Håller med dig om att väntan är sååå jobbig.

    Vissa här på familjeliv i olika trådar har sagt att vita flytningar kan va ett gott tecken, även att det blir ökade flytningar när man är gravid. Medans andra som också fött barn har haft torrt (precis som utan en graviditet). Svårt att säga... Tydligen kan det inte bara skilja från person till person utan från graviditet till graviditet.

    Och ja! Julmatsreaktion eller graviditet? Svårt för mig också att avgöra, haha! Det mesta man äter är ju sött och fett i och med julen. Det bidrar ju till en liten obalans ibland med magen. Själv har jag fått väldigt mycket finnar på köpet denna cykel, så det kan antingen vara maten eller nåt annat. Hm... Vi får väl se! :)


    Det är väldigt spännande! Jag överanalyserar verkligen allt!

    Imorse testade jag igen (äl+10) och det var supersvagt positivt :) Så nu längtar jag till imorgon när jag kan testa igen. Det känns som att barnskapande har blivit en hel livsstil.
  • Sockerikaffet


    Jag testade igen imorse (äl+11) och nu är det ingen tvekan om att det är ett streck där, även om det är svagt. Nu hoppas jag verkligen att allt går vägen! Och ingen skumpa för mig ikväll ;)
  • Sockerikaffet
    Ericky skrev 2020-12-31 12:51:37 följande:

    Men åååååhhhh! Vilket OTROLIGT avslut på ditt år!!!! Stort grattis!!!! Vilket försök var ni på? <3


    Det är andra försöket så jag är positivt överraskad att det gick så bra, även om det såklart inte är färdigt än. Men ett steg på vägen när befruktningen har lyckats iaf!
  • Sockerikaffet
    Babymonitor skrev 2021-01-08 13:28:44 följande:

    Hej alla!

    Jag är säkert bara helt tokig.... men!

    Jag fick MF 25/12. Neg gravtest när blödningen slutat ca 5 dagar senare. Ägglossning tillbaka runt 5/1 och vi hade sex. Mycket konstiga känslor i tjejmagen sedan dess och idag extremt illamående. Vet att det är orealistiskt tidigt men tänkte att hormonet kanske går upp snabbare efter att jag precis varit gravid.. så tog ett testa tidigt.. som jag bedömer är positivt?? Svagt men klart rosa!

    Tankar???


    Om du fick missfall i slutet av december så tror jag tyvärr att ditt positiva test beror på hormonrester från den förra graviditeten. Men ge inte upp hoppet, testa om en vecka och se om det är starkare eller svagare.
  • Sockerikaffet

    Det är härligt att läsa om alla som kämpar och längtar, jag önskar att alla får framgång i barnskapandet!

    Jag plussade ju på nyårsafton och igår var jag på första mötet med barnmorskan. Det kändes väldigt surrealistiskt och fortfarande svårt att ta in. Symtommässigt känner jag inte så mycket än, förutom att magen har spårat ut och att jag blir lite illamående när jag är hungrig. Jag hoppas verkligen att det här går vägen, både för mig och för er alla andra!

Svar på tråden BIM januari 2021 - Första barnet