• Anonym (Japp)

    Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn

    Skaffa dig en bra advokat och stäm på ensam vårdnad. Har du bevis för förfalskad underskrift? Har du anmält detta?

  • Anonym (Japp)
    HelloWorld skrev 2021-01-01 20:57:57 följande:

    Får göra det . Tack!

    Jo då har anmält men polisen anser att det inte finns bevis


    Vänd dig till familjerätten då. Om hon inte dyker upp kommet ju inte att ge henne någon fördel direkt. Hur längesen är det sen du träffade ditt barn?
  • Anonym (Japp)
    Aniiee skrev 2021-01-01 21:32:39 följande:

    Ok. Jag försöker bara få ihop det. Detta barn verkar ha två mammor, varav du är den ena och du skriver om den andra, så jag funderade över den juridiska rätten, även om jag själv anser att det sociala är viktigare egentligen.


    Det är väl pappan som skriver?
  • Anonym (Japp)
    Aniiee skrev 2021-01-01 21:32:39 följande:

    Ok. Jag försöker bara få ihop det. Detta barn verkar ha två mammor, varav du är den ena och du skriver om den andra, så jag funderade över den juridiska rätten, även om jag själv anser att det sociala är viktigare egentligen.


    Eller du menar för ts skriver "jag väntar barn"?
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Carl) skrev 2021-01-01 21:36:56 följande:

    Var ser du att det är två mammor?


    Förmodligen för att ts skriver i sin tråd start "jag väntar barn"
  • Anonym (Japp)
    Aniiee skrev 2021-01-01 21:41:41 följande:

    Nej, jag tänker att TS har skrivit andra trådar på forumet angående sin pojkvän. Men jag är ju inte främmande för att homosexuella män är både gifta och har barn, så. 


    Ok, så bra koll på andra inlägg har inte jag:)
  • Anonym (Japp)
    HelloWorld skrev 2021-01-01 21:42:00 följande:

    Haha ja men pappor väntar ju också barn, dock bär vi det inte såklart . Nåja skulle skrivit att min tjej är gravid så hade vi sluppit missförståndet.


    Såklart, men det var det enda jag kunde anta misstolkas
  • Anonym (Japp)
    HelloWorld skrev 2021-01-02 18:46:14 följande:

    Men är ni på riktigt !? Det jag finner mycket mycket märkligt och skrämmande är att INGEN AV ER IFRÅGASÄTTER MAMMANS BETEENDE OCH AGERANDE !??? Jag må formuleray mig kasst i min trådstart, pengarna vart en extra droppe som fått bägaren att rinna över av allt annat som hänt. Men det är inte pengarna som är det viktiga i sig utan jag vill ha mitt barn hemma 50% av tiden vilket jag har rätt till. Att ens föregåtts kvinna kidnappar ens barn och sedan även förfalskat blanketter , kommer och ställer sig och skriker i dörröppningen när hon väl är i stan utan anledning är förstås helt ok för att hon är kvinna och mamma till barnet ?

    Att jag har sambo ska inte ha något med saken att göra, man kan ha en partner och må dåligt. Jag skulle inte lyssnat på min advokat och väntat med en stämning utan det skulle jag gjort på en gång och det medger jag är mitt misstag men snälla ni, nånstans måste ni väl även kunna erkänna att mitt ex gör fel och olagliga saker????


    Vad vi tycker om ditt ex beteende är ju inte relevant här egentligen. Jag tror inte någon tycker det är ok men det är inte åsikter angående hennes beteende du efterfrågat utan råd om vad du ska göra. Och råd har du fått. Se till att ta tag i det omgående nu då så att du får träffa din dotter igen.
  • Anonym (Japp)
    HelloWorld skrev 2021-01-02 18:59:44 följande:

    Ehm men i rådet ingår ju i det hela att hon umgängessaboterar så hur kan DET INTE vara relevant ??


    Du skriver att det är skrämmande att ingen ifrågasatt mammans beteende. Ok jag skriver då att jag tycker det är fel. Hjälper det dig eller ändrar mammans beteende? Nej, därför är det inte relevant.

    Däremot råden du efterfrågat och fått kan hjälpa dig till vad du ska göra härnäst för att få ett fungerande umgänge är relevant.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (som vanligt) skrev 2021-01-03 18:15:40 följande:

    *suck* en pappa som innan inte brytt sig om umgänget nog för att ordna det och först när pengarna kan drabbas för han och hans nya familj reagerar..

    Han anklagar mamman för både misshandel och kidnappning och gud vet vad men utredningarna läggs ner hos polisen

    Ja man undrar om det inte är ts som är problemet och att sympatin borde ligga hos hans ex och barnet


    Har du ens läst igenom ts inlägg? Eller har du bara ögnat igenom tråd starten, hoppat upp på dina höga hästar och gjort ett ganska ointelligent inlägg?
Svar på tråden Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn