• Anonym (Carl)

    Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn

    Så... du har inte brytt dig om att fixa umgänget med ditt barn, men nu när det gäller pengar vill du ta tag i det?

  • Anonym (Carl)
    HelloWorld skrev 2021-01-01 21:03:55 följande:

    Eeh läs längre upp i tråden .....


    Du får hjälpa mig med det.
  • Anonym (Carl)

    Jag ser bara ursäkter om att det varit för jobbigt att dra det vidare.

  • Anonym (Carl)
    Aniiee skrev 2021-01-01 21:32:39 följande:

    Ok. Jag försöker bara få ihop det. Detta barn verkar ha två mammor, varav du är den ena och du skriver om den andra, så jag funderade över den juridiska rätten, även om jag själv anser att det sociala är viktigare egentligen.


    Var ser du att det är två mammor?
  • Anonym (Carl)
    Anonvm skrev 2021-01-01 22:37:01 följande:

    Precis som andra redan skrivit...

    Du borde ha tagit tag i detta långt långt tidigare, det enda som gjort det möjligt för ditt ex att flytta med barnet och stänga dig ute är ditt platta agerande.

    Givetvis är det bäst om man kommer överens med den andra föräldern o kommer fram till lösningar i samförstånd..... Men när man märker att detta inte fungerar och man blir fullständigt överkörd av den andra föräldern som fått för sig att den har rätt att bestämma...

    Det är då man ställer sig upp o gör allt i sin makt för att hävda sin rätt att vara förälder till sitt eget barn, och ditt barns rätt att ha båda sina föräldrar i sitt liv.

    Du skulle ha satt igång hela karusellen med familjerätt/socialen, advokat och en runda i tingsrätten direkt när ditt ex började anse sig har makten att bestämma villkoren för dig att träffa ditt barn.

    I praktiken har du beviljat henne den rätten nu genom att inte sätta ner foten ordentligt redan från start.

    Den bistra sanningen är att nu är det försent, nu är barnet och modern etablerade på den nya orten och barnet anses rotat i sin vardag. En stämning ang vårdnad och boende nu skulle avgöras av kontinutetsprincipen och det skulle med all sannolikhet resultera i enskild vårdnad samt boendet på heltid hos modern, du får umgänge varannan helg.

    Jag gillar inte alls att jag även tycker mig kunna läsa mellan raderna att du verkar mera upprörd över att barnets mor nu försöker få ett högre underhållsbidrag av dig än vad du är över att bli överkörd som förälder och utestängd ur ditt barns liv...


Svar på tråden Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn